Ti féltek a haláltól? Miért?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 23:38
11/15 anonim válasza:
A haláltól nem félek, csak a meghalástól. Attól, hogy hogyan fogok meghalni, lassan, kínok között, vagy gyorsan, fájdalommentesen. Ha lehet választani, akkor nyilván a másodikat preferálnám. :) Attól, hogy mi van az élet után nem félek, mert nem vagyok vallásos, tehát nem hiszek a túlvilági életben, sem az újjászületésben, sem semmiben. Szerintem a halál után nincs semmi. Attól meg nem kell félni, hiszen ha nincs semmi, akkor nincsenek érzések, nincsenek gondolatok, nem lesz rossz. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Hát én max azért "várom" (de ez egy nagyon erős, beteg kifejezés, csak nem tudok rá jobb szót) mert ugyan én sem vagyok vallásos, de kíváncsi vagyok azért én is, hogy mi van a halál után
2016. nov. 13. 13:12
13/15 anonim válasza:
Nem féltem és nem is félek.
Úgyse tudok róla hogy már meghaltam legfeljebb érzem(30 éves voltam akkor amikor megtörtént és most vagyok 32 és első babámat várom), minden ugyanúgy folytatódik tovább (ha megérdemeltem akkor minden sikerül, ezt tapasztaltam).
Viszont azt nem tudom hogy ha letelik az emberi életünk ez kb. 90 éves kor akkor utána mi lesz. Ami előtte van azt meg tudom már. :)
14/15 anonim válasza:
Nem, mert ez a világ nekem nem jó.
15/15 anonim válasza:
Nem :) alig várom hogy megdögöljek a g*cibe és elmehessek erről az elb*szott helyről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!