Ki a legbátrabb ember, akit ismersz?
Én pár éve láttam egy elég verekedést, vagy inkább verést, mert az lett belőle.
Az egyik nagyobb téren este, egy szerényebb gyereket, egy tipikus agyonszolizott horda elkezdett kóstolgatni.
Alig voltak a téren ember, inkább egymástól messzebb.
A szegény gyereket már kicsit lökdösték, meg kéregettek tőle.
Az egyik felé is köpött, de a gyerek semmit sem tudott csinálni, mert félt(5 ilyen elfajzott honfitársunk miatt sokan félnének), de aki odament hozzá segíteni az nem félt.
Egy átlagos középkorú férfi, szabadidőnadrágban, pulóverben, és megkérdezte a srácokat, ugyan mi dolguk szegény gyerekkel.
Azok lemérték, látszódott, ahogy tetőtől talpig méregetik, majd szokás szerint a legnagyobb elkezdte lökdösni.
Ami utána történt hát...ők sem fogják felejteni,ha egyáltalán a rövidtávú memóriájukban a sokk miatt valami eltárolódott-e, meg aki látta az sem.
A csávó az öt szolis embert, vagy 15 másodperc alatt lerendezte, még a kamerát sem tudta senki elővenni, hogy ezt felvegye.
Arra emlékszem (mert annyira gyors volt a csávó), hogy aki őt meglökte, az egy karaterúgással fejen rúgta, rögtön össze is esett, majd a másik 4 gyereken valami olyat mutatott be, amit talán még a filmekben sem láttam.
Volt ütés rúgás,kéztekerés, és mindannyian a földön voltak pillanatok alatt.
Aki látta az tapsolt a végén, Mikor felálltak a horda tagjai elzavarta őket, de az utolsót még megalázásként seggbe rúgta, ekkor kezdtek el futni, hátra sem mertek nézni.
Ő egy bátor ember volt.
Páran a végén oda mentek hozzá, annyit mondott, vagy valamiféle küzdősport oktató.
aztán ahogy jött, el is ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!