Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet az ember tartósan...

Hogyan lehet az ember tartósan motivált?

Figyelt kérdés
Úgy értem gyakran van hogy nagy lelkesedéssel belekezdek dolgokba, de idővel ez alábbhagy és feladom. Hogy tudnék tartósan fenntartani motiváltságot? Motiválós videókat szoktam nézegetni de azok olyan közhelyesek, nem tudom őket komolyan venni, nevetnem kell a nagy szavak hallatán :D Lehet az is baj nálam, hogy kevés sikerélményem volt eddig úgy mindenben és így hajlamosok vagyok könnyen feladni, mondván hogy úgysem fog sikerülni, vagy csak egyszerűen kényelmesebb semmit sem csinálni. Hogy lehet ezt a felemet legyőzni? Mert bizonyos időszakokban urrá lesz rajtam. Nagyon fura ez, mintha két énem lenne.

2016. nov. 7. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

normális cél kell, részekre felbontani és akkor is csinálni kell, ha nem akarod.

"egyszerűen kényelmesebb semmit sem csinálni"

Persze, ezért nem is éri el a többség a célját soha!

2016. nov. 7. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
* pokolba vezető út nem véletlenül van kikövezve.
2016. nov. 7. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
hasonlo korben motivalt emberek kozott lenni.
2016. nov. 7. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Munkahelyen megfelelő fizetéssel és kiegyensúlyozott terheléssel, amibe nem csömörlik bele, erre jöhet bónuszként, ha még olyat is csinál, amit szeret, magánéletben pedig olyan dolgokat kell keresni, ami érdekel, ami lelkesít, ami fenntartja a kíváncsiságodat, amit szívesen és örömmel csinálsz tartósan is.
2016. nov. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!