Mit gondoltok az ilyen emberekről?
https://www.youtube.com/watch?v=mJn6bTE6JO4
Nyugtassatok meg, hogy csupán YT-ozással nem lehet ennyi pénzt keresni és csak egy unatkozó olajsejk fiáról van szó. Amikor ehhez hasonló videókat láttok (vagy akár a való életben szembesültök) ilyen gazdag (vagy kevésbé gazdag) emberekről, akkor mi az első dolog ami eszetekbe jut?
2 millió feliratkozó. Az egy ötöd Magyarországnyi néző. Az azért már tud reklámbevételt termelni. Hogy mennyit, azt nehéz lenne megtippelni, de szerintem havi szinten hatszámjegyű összeget, de lehet, hogy többet. Ha pedig nincsenek egyéb kiadásai, belátható időn belül összegyűlhet rá a pénz.
Egyébként miért kéne azon felháborodni, ha valaki a reklámbevételből gazdagszik meg? Oké, van az a kategória, aminél tényleg kinyílik a bicska a zsebben (gondolok pár igénytelen iszákos magyar ingyenélőre), de jelen esetben a srácnak van érzéke a szórakoztatáshoz, és emellett az üzlethez is.
Kész vicc a fazon.
Amúgy azt hogy hülyék. Polgárpunkszók. És érdektelenek számomra, A "felesleges" emberek egyik típusa. És rossz mintákat és vágyakat ad a fiataloknak.
Hasznuk max. a VW fejlesztésekhez járul hozzá, az USA-n és Dubajon kívül - ja meg a repülőtársaságokon áttételesen a repülőgépek biztonságosabbá tételéhez, de ott is a Laborginivel, meg a elegánsabb osztályon utazással, előbbi ami volt vagy van is neki, utóbbi ami biztos. ...
Amúgy belefutottam már én is az YouTubon amikor nem voltam bejelentkezve gmail-el, valami arab emír fia, és az USA-ba jár, és is részben, ha jól emlékszem.
Javítva:
Hasznuk max. a VW fejlesztésekhez járul hozzá, az USA-n és Dubajon kívül - ja meg a repülőtársaságokon áttételesen a repülőgépek biztonságosabbá tételéhez, de ott is a Lamborghinivel, meg a elegánsabb osztályon utazással, előbbi ami volt vagy van is neki (Lamborghini), utóbbi ami biztos. ...
Lamborghini - ennyire nem érdekel a márka sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!