Most akkor vele mi a baj?
Szeptember közepén ismét visszaültem az iskolapadba, és sikerült megismernem egy olyan embert, amilyennel még soha életemben nem találkoztam :D Vagy csak nem tudok róla... A többiek szerint nyilván valami kezelésre szorul, mert elég antiszoc...
- Nagyon kedves, de a buszon nem ül le senkivel sem társalogni, köszön, elmegy olyan helyre, ahol nem sokan vannak, bedugja a fülét és zenét hallgat egész úton. Amikor kérdeztem tőle, hogy miért, a válasza az volt, hogy ő nem igazán beszélgetős fajta.
- Bulikba egyáltalán nem jár, őt semmi se hozza lázba, pedig már próbáltam elhívni valamerre, de nem akar jönni :(
- Elég fura ízlése van mind zenei, mind más téren... Saját elmondása szerint szereti a meséket... Mármint, valami mást mondott, de az végül is mese :D Pedig 17
éves, ez szerintem nem normális dolog
- Nem igazán vesz részt az osztály életében. Szünet alatt a teremben marad, vagy elmegy kávézni, de nem jön ki beszélgetni, semmi.
- Kisebb, 3-4 fős társaságban feloldódik, mindig viccelődik, de ha oda jön egy számára idegen ember, akkor elhallgat és háttérbe vonul
- Szinte mindenhez hozzá tud szólni, bármiről el lehet vele beszélgetni, de tényleg, csak akkor nem értem, hogy másokhoz miért nem megy oda beszélgetni. 18-an vagyunk, 2 emberrel jön ki összesen... De amúgy senki sem piszkálja, csak olyan furcsa, hogy tök rendes és mégsem...
- Nem sok barátja van, azt mondta, egy emberrel van nagyon jóban, és senki más... Szokott eljárogatni ide-oda másokkal is, de csak beszélgetni, nem bulizni
- Ismerem a párját, kérdeztem tőle, mitől ilyen, szerinte csak kissé elvont, de nincs semmi komoly gond vele
Hát nem tudom, sok ilyen ember szaladgál a világban? Mit tehetnék azért, hogy ő is normális lehessen? Mert én biztosan szenvednék, ha ilyen lennék...
"Mit tehetnék azért, hogy ő is normális lehessen?"
Ő is normális, miért ne lenne az?
Szerintem teljesen normális, csak nem átlagos.
Te átlagossá szeretnéd tenni.
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!