Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most akkor vele mi a baj?

Most akkor vele mi a baj?

Figyelt kérdés

Szeptember közepén ismét visszaültem az iskolapadba, és sikerült megismernem egy olyan embert, amilyennel még soha életemben nem találkoztam :D Vagy csak nem tudok róla... A többiek szerint nyilván valami kezelésre szorul, mert elég antiszoc...

- Nagyon kedves, de a buszon nem ül le senkivel sem társalogni, köszön, elmegy olyan helyre, ahol nem sokan vannak, bedugja a fülét és zenét hallgat egész úton. Amikor kérdeztem tőle, hogy miért, a válasza az volt, hogy ő nem igazán beszélgetős fajta.

- Bulikba egyáltalán nem jár, őt semmi se hozza lázba, pedig már próbáltam elhívni valamerre, de nem akar jönni :(

- Elég fura ízlése van mind zenei, mind más téren... Saját elmondása szerint szereti a meséket... Mármint, valami mást mondott, de az végül is mese :D Pedig 17

éves, ez szerintem nem normális dolog

- Nem igazán vesz részt az osztály életében. Szünet alatt a teremben marad, vagy elmegy kávézni, de nem jön ki beszélgetni, semmi.

- Kisebb, 3-4 fős társaságban feloldódik, mindig viccelődik, de ha oda jön egy számára idegen ember, akkor elhallgat és háttérbe vonul

- Szinte mindenhez hozzá tud szólni, bármiről el lehet vele beszélgetni, de tényleg, csak akkor nem értem, hogy másokhoz miért nem megy oda beszélgetni. 18-an vagyunk, 2 emberrel jön ki összesen... De amúgy senki sem piszkálja, csak olyan furcsa, hogy tök rendes és mégsem...

- Nem sok barátja van, azt mondta, egy emberrel van nagyon jóban, és senki más... Szokott eljárogatni ide-oda másokkal is, de csak beszélgetni, nem bulizni

- Ismerem a párját, kérdeztem tőle, mitől ilyen, szerinte csak kissé elvont, de nincs semmi komoly gond vele

Hát nem tudom, sok ilyen ember szaladgál a világban? Mit tehetnék azért, hogy ő is normális lehessen? Mert én biztosan szenvednék, ha ilyen lennék...

2016. nov. 4. 11:03
 1/7 anonim válasza:
100%
Miért akarod őt megváltoztatni? Lehet, hogy ami neked normális, az neki a nem normális és fordítva.
2016. nov. 4. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnék azért, hogy ő is normális lehessen?"

Ő is normális, miért ne lenne az?

2016. nov. 4. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális, csak nem átlagos.

Te átlagossá szeretnéd tenni.

Miért?

2016. nov. 4. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ő teljesen normális, csak nem olyan, mint te. Tudod, az emberek különbözőek, a személyiségük is eltérő. Ő valószínűleg elég introvertált személyiség. Segíteni változtatni rajta csak akkor kell, ha ő szeretné, mert nem érzi magát jól így. De ha neki így jó, akkor nem kell "normálissá" tenni.
2016. nov. 4. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Most mi vele a probléma? Amiket felsoriltál az egyik sem rossz tulajdonság, némelyik pedig kifejezetten jó.
2016. nov. 4. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem ez beteg dolog, amikor valaki ennyire nem társasági ember. Meg olyan fura maga a csaj... Annyira más véleménye van a dolgokról, mintha nem is ezen a világon élne... Az ember társasági lény, ő meg, ha sokan vannak a buszon, amikor megyünk haza, akkor inkább a következővel megy, mert nem szereti, ha ennyien vannak a közelében. Én se szeretem, de kibírom... Állandóan álmodozik, szeret írni, vagyis ezt állítja magáról. Van olyan is, hogy beszélgetünk, ő pedig hirtelen teljesen más témát hoz fel, minden összefüggés nélkül. Szerintem ez valami betegségnek a jele :S Vagy nem tudom, de ne mondjátok, hogy van több ilyen különc alak a világon, mert szerintem ez akkor sem egészséges...
2016. nov. 4. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem illik bele a te kis csőlátású világodba, ezért beteg. Hát oké...
2016. nov. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!