Szerintetek mennyire változhat meg a lány?
Van egy lány akivel jó viszonyt ápolunk. Ő a kettőnk "viszonyát" baratságnak titulálta.
Részemről igazából ezt több mint barátság. Ezt neki is elmondtam.
Ő azt mondta nekem h úgy érzi neki most nincs szüksége kapcsolatra*. Amit el is fogadok. Mert annál fontosabb nekem, minthogy győzködjem.
Hozzzátenném, hogy nem találkoztunk még, és nem is egy helyen élünk.
A kérdésem igazából az, hogy mennyire elképzelhető az h az *"álláspontja" ellenére esetleg mégis az életébe kerül egy srác, akivel esetleg több lesz mint barátság? Igazából nem szeretnék pofára sem esni, h "várok rá" és közbe más nyeri el a szívét. Nem tudnám elviselni... :(
A nézőpontotokra, véleményetekre vagyok kíváncsi. Lányok esetében h ők ebben a helyzetben mit gondolnanak, mit cselekednének.
Tudom, h lesznek humoros válaszok. Úgyhogy azokat elolvasom majd, és tovább lépek. :)
Köszönöm (a lehetőleg hasznos) válaszokat! :)
Nézd, én nem olvastam el a hozzászólásokat, de ha egy lány azt mondja nem akar most kapcsolatot, az lehet igaz is, egészen addig amíg nem találkozik azzal aki miatt ezt az elgondolását "felrúgja"...
Tudom hogy nem pozitív a válaszom, de az én életemben is volt egy fiú, aki azt hitte előbb vagy utóbb összejövök vele, de ez sosem történt meg. Ha barátnak tekintem, illetve tényleg nem tudok rá férfiként tekinteni akkor bármit csinálhat sem fog megváltozni már a vélemény...
Ha egy csajra várni kell, akkor az már az esélytelen kategória. Nem akar kapcsolatot, de simán betoppanhat bármelyik nap egy srác, akiét odalesz. Rajtad maximum kisírja a vállát.
Keress egy normálisabb csajt. Később bánni fogod, hogy rá pazaroltad az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!