Szerintetek mennyire változhat meg a lány?
Van egy lány akivel jó viszonyt ápolunk. Ő a kettőnk "viszonyát" baratságnak titulálta.
Részemről igazából ezt több mint barátság. Ezt neki is elmondtam.
Ő azt mondta nekem h úgy érzi neki most nincs szüksége kapcsolatra*. Amit el is fogadok. Mert annál fontosabb nekem, minthogy győzködjem.
Hozzzátenném, hogy nem találkoztunk még, és nem is egy helyen élünk.
A kérdésem igazából az, hogy mennyire elképzelhető az h az *"álláspontja" ellenére esetleg mégis az életébe kerül egy srác, akivel esetleg több lesz mint barátság? Igazából nem szeretnék pofára sem esni, h "várok rá" és közbe más nyeri el a szívét. Nem tudnám elviselni... :(
A nézőpontotokra, véleményetekre vagyok kíváncsi. Lányok esetében h ők ebben a helyzetben mit gondolnanak, mit cselekednének.
Tudom, h lesznek humoros válaszok. Úgyhogy azokat elolvasom majd, és tovább lépek. :)
Köszönöm (a lehetőleg hasznos) válaszokat! :)
Természetesen nem úgy értendő, hogy soha az életben nem akar majd kapcsolatot. Hanem mostanában (meghatározatlan ideig).
De mégis lehetséges, hogy mostanában (mondjuk 1 éven belül) megismerkedik valakivel, vagy esetleg egy barátjával kerül szorosabb kapcsolatba. És kialakul valami közöttük? Pedig azt mondta h most nincs stüksége kapcsolatra..
Akkor ideje a felvilágosításnak.
Az a válasz, hogy "Úgy érzi neki most nincs szüksége kapcsolatra" egyenlő azzal, hogy veled nem akar kapcsolatot! Egyfajta kegyes elutasító válasz. A jövőben sem akar majd veled kapcsolatot, ha bejönnél neki, akkor viszonozta volna.
Barát zóna, és biztos lehetsz abban, hogy más majd megváltoztatja a mostani "álláspontját" de az nem Te leszel.
Ne is várj rá, legyél a barátja, vagy szépen lassan távolódj el tőle.
A kérdés nem is annyira az, hogy ő fog-e változni, hanem, hogy te fogsz-e :)
Nézd el a nyersségem, de a helyzet az, hogy ő lepattintott, te pedig ezt nem fogadod el. Ezzel van az alapvető probléma. Barátság ez bizonyára, de a barátság "leple alatt" nálad a nyomulás dominál, a számítás, hogy deháthamégis. Ennek kicsit álszent íze van. Ha le tudsz mondani róla "úgy", akkor tényleg megszerzed őt, mint barát, és abból önzetlenül még kialakulhat az "úgy" is, már ha akkor még igényled, hogy "úgy" legyen. De "úgy" se fogod :)
Hat en is igy valahogy gondolkodtam.
Ha nem fogadom el a baratsagat, akkor elveszitem. Ezt meg ugye nem akarom.
Ha elfogadom, meg mindig lehetek egy jobaratbol tars. Vagy lehet h baratkent sokkal tobbet fog nekem szamitani a lany,mintha osszejonnek. Lehet utobbi nem is mukodne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!