Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes férfiaknak miért kell...

Egyes férfiaknak miért kell terpeszben ülniük?

Figyelt kérdés
Értem, hogy így kényelmes, de hát nekem se kényelmes mellette szorongani. Most pl. koncerten voltam egy kis sportcsarnokban, ahol eleve szűk helyek voltak. Ha meg én is oldalra rakom a táskámat vagy ráteszem a táskámat, meg van lepődve.
2016. nov. 2. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van elég hely, engem nem érdekel, hogy ül vki. De akkor nagyon ki tudok akadni, amikor a metrón azt látom, hogy a reggeli csúcsnyomorban ledobja vmi pasi magát az üléssorra, és akkora terpeszben ül le, hogy 2 vékonyabb ember simán elférne pluszban, ha összezárná a csülkeit. Nem hiszem, hogy az alatt a 20 perc alatt, amíg utazik, úgy elsorvadnának a nemi szervei, hogy megszűnnének rendesen dolgozni. A nőknek sem kényelmes über-összezárt lábbal ülni, mégis megtesszük!
2016. nov. 3. 10:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőlük.

De valszeg nem kell, csak egy féreg.

2016. nov. 3. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Jobban áll a férfiaknak a szét tett láb mint az összeszorított térd. :D

Mindenesetre az az úriember nem figyelt rád ez esetben, hogy nem férsz el, ergó bunkó. Ennek semmi köze ahhoz hogy miért terpeszkedik. Mindenki csinálja azt ami jól esik neki és ami neméből adódik addig amíg másnak nem árt vele...

2016. nov. 3. 20:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem egy kis helyen, egy helyi városban lévő sportcsarnokban senki nem azért egy, hogy kényelmes legyen, így ő is megtehetné, hogy behúzza a lábát. A, hogy nem zárod össze a lábad, az egy dolog. De nem összezárva tartani a lábad simán lehet csípőszélességnél alig nagyobb terpeszben. ennél jobban szélesebbre tárni a lábad már tahóság vagy fitogtatása, hogy hú, de laza vagyok.

2016. nov. 6. 17:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Azoknak, akik a férfiasságról írtak: ti szerintem olyanok vagytok, mint aki magassarkúban megy hegyet mászni a nők közül. Vannak szituációk, amik nem a nemiség fitogtatására valók. ilyen pl. a vaksötétben, amikor úgyse lát senki egy lelátón.
2016. nov. 6. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!