Egy egoista srácnak milyen lányok után éri meg futni?
Figyelt kérdés
Egy olyan srácról van szó, aki tipikusan minden lány álma (külsőleg), tehát bármilyen lányt megkaphatna (egy-egy kalandra legalábbis), de ő nem vágyik rájuk. Ezek szerint egy nehezen megkapható lány után jobban megéri futni egy kissé beképzelt fiúnak, mert nagyobb elégedettséggel tölti el, hogy sikerült megszereznie a lányt?2016. nov. 2. 22:45
1/12 Adamka1119 válasza:
Aza legjobb hogy nem kell megszakadnia
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor mégis miért fut egy olyan szekér után, ami nem veszi fel?
2016. nov. 2. 23:57
3/12 anonim válasza:
Szerintem mindenkihez ugyanolyan személyiségű passzol, mint amilyen ő maga. "de ő nem vágyik rájuk" most akkor akar barátnőt, vagy nem? Amúgy hát szerintem mindenképpen olyannal gyere össze, aki külsőleg is meg lelkileg is tetszik neked; és nem kell így bekategorizálgatni. Azzal jársz, akinek te is tetszel, meg ő is neked kölcsönösen.
4/12 anonim válasza:
*Vagy mondok jobbat, akinél úgy érzed, hogy tudnád szeretni, mert ahogy beszélgettek, érzed az egyhullámhosszon levést, meg egy kis "parazsat"
5/12 anonim válasza:
Szerintem az egoista srác boldog magában, mert egy kapcsolatban a másikhoz kell alkalmazkodni, és tök mindegy, futsz-e utána vagy sem, amíg valaki egoista, ez nehezen fog menni.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem ő utána futnak, hanem ő fut egy lány után. Nem rólam van szó, hanem a legjobb barátnőmről. Általam ismerkedett meg ezzel a sráccal és tetszik neki, de miután én jobban ismerem és meséltem neki róla, mondta, hogy inkább elfelejti. Nem akartam őt befolyásolni, csak elmondtam neki, hogy elég furcsa a srác. Évek óta ismerem, elég jóban vagyunk, de az évek alatt egyszer volt egy rövid kapcsolata, pár hónapig tartott. Most viszont állandóan a barátnőmről kérdezget, egyértelmű, hogy tetszik neki, de ő nem adja be a derekát. Már hónapok óta ez van, ezért vagyok kiváncsi arra, hogy valaki képes-e csak egóból várni ennyit valakire, hogy aztán azért is megkapja, vagy tényleg komolyan tetszik-e neki. Ha az utóbbi, akkor próbálnám jobb belátásra bírni a barátnőmet, de ha meg az előbbi eset áll fenn, nem akarom, hogy csalódás érje. Elég törékeny lelkű, épp az ellentéte a fiúnak.
2016. nov. 3. 16:11
7/12 anonim válasza:
Gondolom az "elérhetetlen" szindróma hat rá is. Vonzóbb a lány az által hogy az nem borul a lába elé.
Mindazonáltal egy egoista az olyan pár mellett érzi magát jól, aki nem ejt csorbát egoizmusán, sőt legyezgeti azt. Az megint más kérdés, ha az egoista ugyanakkor nem a "lábtörlő"-kre gerjed. De alapvetően azzal érezné jól magát. :D
8/12 A kérdező kommentje:
most akkor kihasználná őt vagy nem?
2016. nov. 3. 20:46
9/12 anonim válasza:
A fiu a lányt? Nem tudhatod. Az hogy te "leírtál" valakit még nem jelenti azt hogy nem érdemli meg a boldog életet. Van az, hogy egy férfi egyes nőkkel bunkó, de egy valakiért a csillagokat is lehozza. Ez a szerelem.
10/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszod. :) Ha egyszer ennyire "küzd" érte, akkor csak nem dobná el őt egy hét után, nem?
2016. nov. 3. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!