Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem néha már már...

Csak szerintem néha már már túl ijesztő egy agyon festett nő?

Figyelt kérdés
Ijesztőnek tünnek, van akin olyan sok vastag fekete szemfesték van hogy az már nem szép, ijesztő, olyan kb mint a Batmanből Joker. S a viselkedésük ahogy sietnek, ahogy mozognak rajtuk a fülbevalók úgy megadja azt az összképet, azt a Türelmetlen, indulatos, hirtelen, egzitenciális, add meg uram de máris kisugárzást, amitől 1000x taszitobb félelmetesebb, mint egy szines bohóc
2016. nov. 2. 18:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9. Ami belül, az van kivül is.. Egy nő a belső lelki állapotát tükrözi a külsejére, Van egy mondás is ha nem hallottad még volna, "A szem a lélek tükre.

Nem vagyok pszichológus hogy megállapisam emberekről. De szerintem ezek az agyon festett nők, elégedetlenek, kevés inger éri őket mint amit szeretnének, vagyis az fáj nekik hogy nem ők vannak a középpontba. ezért úgy gondolják ha félcentivel vastagabb szemfestéket visznek fel mint az átlag akkor majd ők lesznek valakik.. őket észre veszi mindenki és ők lesznek a legszebbek.. Eleve torz belső felfogásra vall az ilyen. Persze nézhetnek ki szépen, de vannak határok ebben is, mikor már a szépből át csap rondává, csúffá, ijesztővé, és ezt már nem érzékeli.

2016. nov. 3. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:

A szem a lélek tükre nem a sminket jelenti. :)

Az fel sem merül benned, hogy valaki csak egyszerűen rosszul sminkel? Van, aki a hajára ken 5 kg waxot minden reggel, és szarul néz ki. Nem mindenki érthet mindenhez.

De Dita von Teese-es revüsminkben is le tudok ülni a Háború és békét olvasni.

A te bajod az, hogy külső alapján ítélsz. Mindenki tesz valamit, hogy a lehető legjobb énjét adja elő. Ez lehet, hogy csak önmaga szerint a legjobb, de akkor sincs jogunk elítélni.

2016. nov. 3. 14:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Látom, az iróniát sem érted, 12.

Mint hogy az se jött le neked hogy én próbáltam a belső felé hajlani, hogy nekem az számit. Miért, most komolyan, mondd meg, kinek kell egy kidekorált rbanc párkapcsolatra? Aki igy látja mint te annak súlyos gondjai lehetnek, elég felszines felfogásra vall.

2016. nov. 3. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Felszínes az, hogy azt mondom, ne a külső alapján ítélj???
2016. nov. 3. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!