Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék jó döntést...

Hogyan tudnék jó döntést hozni? Van valami jó módszert olyan helyzetekre, amikor döntésképtelen az ember?

Figyelt kérdés

Választás előtt állok két dolog (munka) között, és félek ha rosszul döntök nagyon bánni fogom, viszont azt is ha a bizonytalanságom miatt nem jön össze a másik dolog az is nagyon bántana.

Köszönöm! (26 N)

2016. nov. 2. 18:08
 1/4 imgonnabeunfriendly ***** válasza:
Kevés a megadott információ, hiába munkáról van szó, eléggé szubjektív a dolog. Tehát ki tudja neked mik az érdekeid, van e párod, gyereked stb.
2016. nov. 2. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen épp a szakvizsgámat csinálom ami jelentős előrelépést jelentene vagy lehetőséget arra, hogy váltsak jobb fizetésért meg új lehetőségekért. Már csak 3 részt kellene teljesítenem ahhoz, hogy sikerüljön minden. De úgy érzem képtelen vagyok a következő vizsgámra felkészülni, így eldöntöttem, hogy nem megyek el, de közben bizonytalan is vagyok benne, hogy jól döntök-e. Ezzel azonban a kiszemelt állásról meg a fizu emelésről le fogok csúszni, amihez kellene a szakvizsga.
2016. nov. 2. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Na így már könnyű segíteni. Egyértelmű, hogy menj el a vizsgára, készülj fel amennyire csak tudsz.
2016. nov. 2. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne játszd az óvodásat, felnőtt 26 éves vagy bakker. Muszáj megcsinálni, ha már elkezdted.
2016. nov. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!