Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt egy kis imbusz kulcs a...

Volt egy kis imbusz kulcs a földön, de nem vettem fel, jol tettem?

Figyelt kérdés
mentem az utcán észre vettem hogy a földön volt egy imbusz kulcs, egy pillanatra felmerült bennem a kérdés hogy most ezt minek véljem.. Isteni gond viselés, vagy csupán csak szerencse.. Mivel amúgy is egy müszaki beállitottságú ember vagyok, szeretek barkácsolni.. De egy pillanatra felmerült akkor bennem, hogy az lehet hogy valakié, valaki keresni fogja, meg az is hogy én tisztességes vagyok, nem vagyok ilyen csöves hogy eltegyem.. Na meg van úgy is itthon ilyen imbuszkulcs készlet, igaz hogy nem az enyém, de bármikor használhatom. Nemtudom jol döntöttem?. Ez valami jelnek tudható be hogy pont egy ilyen volt az utamba?
2016. okt. 31. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
én felvettem volna.nem hiszem hogy vissza fog menni valaki keresgélni,és ha neked meg szükséged van rá,akkor miért ne?
2016. okt. 31. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy picit gondoltad túl.
2016. okt. 31. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos kereni fog egy 100Ft-os imbuszkulcsot és nem megy venni másikat... Ember, úgy csinálsz mintha aranyrögöt találtál volna, csak egy nyamvadt imbuszkulcs volt.
2016. okt. 31. 15:30
 4/10 K...László ***** válasza:
Hú, de nagy dilemma. Tegyél le helyette egy 20 forintost, ha most annyira kéne pont ez a 0.921mm-es, orosz készletből való inches kulcs. Én már találtam sok sapkát, kesztyűt, 10 ezer forintos biciklilámpát, és mindig feltettem egy oszlop tetejére, ahol észre veszik.
2016. okt. 31. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen voltam ilyen, ott hagytam a működő karórát a földön. Aztán megjött az eszem. Utcán találtam aranygyűrűt és arany karkötőt is. Marximus-leninizmus esti egyetemen az asztalon arany karperecet (az ött töltött időnek ez volt kb. a legeredményesebb hozadéka). Lomtalanításnál antik bútort, festményt, keleti perzsaszőnyeget.
2016. okt. 31. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Én konkrétan egész imbuszkészletet találtam már .Azóta is megvan :D

Meg volt hogy szerelőnél volt a kocsi aztán benne maradt egy csillagcsavarhúzó a motortérben,azzal se rohantam vissza.

2016. okt. 31. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 mondjuk azért ha a szerelőm bennehagy valamit a kocsiban csak visszaadom.
2016. okt. 31. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor is ha egy lehúzós getszi és többet oda nem mész? :D
2016. okt. 31. 16:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt ilyenkor úgy kell felfogni hogy: isten ajándéka.....:)
2016. okt. 31. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Najó de mi van ha már eleve rossz volt, kiment a feje?. az is benne van. de persze.. van ez a kulcstartós imbuszkulcs készlet, amiről leszokott jönni, valaki szerelőnél biztos sok szerszám volt egyszerre és kiejtette
2016. okt. 31. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!