Mekkora mértékben befolyásolja életedet az unalom? Mit jelent számodra az unalom fogalma?
Nem szoktam unatkozni. Ha valahol pl. várni kell, akkor vagy viszek könyvet vagy gondolkozok, nézelődök.
Otthon meg nem szoktam unatkozni, mert általában mindig elfoglalom magam valamivel.
Olyan szokott lenni, mikor semmihez sincs kedvem és csak fetrengek. De az azért van mert nyűgös vagyok úgyhogy olyankor lefekszek inkább aludni.
Valaki nekem egyszer azt mondta, hogy unatkozó ember nincs, csak hülye. Én ebben - bizonyos kor felett - egyet is értek.
Gyerekként rengeteget unatkoztam, egyedüli gyerekként és anyám egyedül nevelt, úgyhogy nálunk a családi kör kimerült két főben.
A bizonyos kor fölé érve jutottam el arra a szintre, hogy az embernek valójában akkor sincs ideje unatkozni, ha épp nem csinál semmit. Órákat lehet agyalni akár a semmin is, és így a semmit is kitöltheti valami. Az efajta (nem klasszikus) "unalom" akkor válik nyűgössé, ha az ember már "unatkozni" is lusta.
Évek óta nem unatkozom, semmire sincs időm. Egyetem, családi dolgok, stb. Igazából, ha napokig feküdnöm kéne, akkor sem unatkoznék, hanem örülnék a semmittevésnek.
Gimis koromban volt egy rövid unatkozós időszakom. Nekiálltam mindenfélén gondolkozni és igazából sokat fejlődtem. Érdeklődő voltam és nyitott.
Az unalom nekem azt jelenti, hogy vágyom xy társaságára, és ebből kifolyólag unalmas minden.
Természetesen elfoglalom magam tevékenységgel, de mégis unatkozom.
Vagy, amikor rátaláltam a Watch Dogs videókra a youtube n, néztem, nagyon vágytam, hogy én is tudják 64bites pc kell hozzá...
Az én unalmamat mindig egy vágyakozás eredményezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!