Normális ha nagyon dühös vagyok, sírok?
Figyelt kérdés
Szinte soha nem sírok, se ha szomorú vagyok, se ha boldog, meghatódni se szoktam soha semmin, egyedül akkor sírok, ha nagyon mérges vagyok. Egyik percben ordítok, kiabálok, a következőben pedig azt veszem észre, hogy folynak a könnyeim is. Nagyon utálom, annyira kellemetlen, főleg ha más is van ott, vagy nem otthon vagyok (mondjuk ilyen ritkán fordul elő). Ez mennyire normális? Lehet ellene tenni?2016. okt. 29. 00:11
1/3 anonim válasza:
Te ilyen típus vagy. Akkor jönnek elő belőled az elfojtott sírások is. Nekem sem szokásom sírni, egyetlen egyszer sírtam el magam amikor összejöttem a barátnőmmel és meghatódtam annyira boldog lettem, igaz ő már bőgött én meg csak megkönnyeztem igazán.
Előtte sosem voltam az a sírós fajta, másképp vezettem le az érzelmeimet.
2/3 anonim válasza:
Ez velem is így van es nehezem irányítom. Inkább megpróbálok elfordulni elrohanni stb
3/3 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, úgyhogy megértem, hogy zavar. :D
De normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!