Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak meg rendes lányok akik...

Vannak meg rendes lányok akik nem ugy viselkednek mint egy ribi?

Figyelt kérdés
Lany vagyok es nagyon bosszantó látni hogy mar ilyen tok fiatal 10-11 evesek mar festik magukat, elnézést a festik magukat az helytelen szo arra amit ok csinálnak inkabb le vakoljak az arcukat nehogy mar természetesnek nézzen ki .. De ha mar magukra kennek 50kg sminket.. Az alapozót miert nem tudjak rendesen elkenni? Azt latom suliban is h a lányok többségének ugy néz ki a feje mintha sz@rral kente volna be ... És erre a legtöbb srác bukik is! (helyesirasomert elnézést es az ekezetekert is)

2016. okt. 27. 21:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
Hihetetlenül felszínesek vagytok.Igen tényleg vannak olyan lányok,akik buták és sminkelik is magukat,de ettől még nem feltétlenül kell összekötni a kettőt.Én is sminkelem magam,mert így magabiztosabb vagyok es jobban érzem magam,ettől még nem lesz valaki sem buta sem ri*bi,mert az személyiségből fakad nem pedig a megjelenéséből.
2016. okt. 27. 22:43
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Örülök hogy ez feltünt egy lánynak is!

Médiát kéne kiiktatni meg az MTVt onnan látják ezt, meg hát be kéne vezetni valami diktatúrát, mert igy tényleg sehová nem fejlődünk, béka segge alatti szinvonal, Mü emberekkel, mübalhékkal, mü kapcsolatokkal.

2016. okt. 27. 23:08
 13/30 anonim ***** válasza:
47%

Figyelem, különleges hópehely veszély!!!

Egyébként elég nagy szegénységi bizonyítvány, hogy a 10-11 éves gyerekeket (GYEREKEKET) hibáztatod, és rib...ncozod le, és nem pedig a világra vagy dühös, ami azt érezteti velük, hogy ilyennek kell lenniük. Szóval jelenleg te magad is elég sötétnek tűnsz, kis hópehely, de nem baj, mindenkinek van helye ebben a világban.

Továbbá külön taps jár azoknak a pasiknak is, akiknek a kérdést olvasván felcsillant a szemük, hogy végre megint van alkalmuk szidni az őket annyiszor kikosarazó, gonosz női nemet. Jó titeket a felnőtt párkapcsolatok és szexualitás témakörön kívül is látni! :)

2016. okt. 27. 23:20
 14/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyelőre úgy érzem,hogy meg tudok maradni ilyennek. Nemsokára 14 éves vagyok,nem volt még barátom,mert szerintem még nincs itt az ideje. Fiúzás helyett inkább olvasok,sokat. :) És egyébként is,nem szeretnék érdekkapcsolatot. Ha nincs meg az igazi szerelem,akkor értelmetlen.Nem tartom magam ribinek,sosem öltözködtem kirívóan,szolíd vagyok. Sminkelésről annyit tudok mondani,hogy szerintem butaság,mert a természetes a legszebb,ezért én sem sminkelem magam. És még jól is érzem magam a bőrömben. ;) Persze a mai világban ezzel már egyre kevesebben értenek egyet sajnos. :/ Egyébként nekem az a véleményem,hogy a külsőségek nem túl lényegesek,sőt... Sajnálom az ilyen embereket,olyan értéktelenné teszik magukat a viselkedédükkel,miközben azt hiszik,hogy ők a világ urai. És ami még elszomorító: Kevesen mernek már gondolkodni. Megvannak az elvek,amiket belenevenek az emberekbe. És kevesen mernek elgondolkodni azon,hogy vajon tényleg úgy helyesek azok az elméletek,ahogy vannak? És ha még jók is,ahogy vannak,miért ne lehetne előállni egy másik ötlettel? Sajnos a világ már tele van a más életét irányító emberekkel. :/
2016. okt. 27. 23:32
 15/30 anonim ***** válasza:

#14 Akkor az is ugyanúgy belénk nevelt elv, hogy 10ből 9szer a sminkelős lányokról beszélünk, ha a mai világ mocskát és fertőjét akarjuk bemutatni. Ha az erőszakos, nagyszájú, másokat megalázni szerető pasikról is annyi rinyáló kérdés, és ezekkel egyetértő válasz születne, mint szerencsétlen sminkes csajokról, akkor hiszem, hogy a világ ezerszer jobb hely lehetne.

Nem az a világ söpredéke, aki vastagon keni az arcát, pláne ha még nincs is sok fogalma a sminkelésről, de az ilyen lányok képét társítjuk a dekadencia fogalmához, mert ahogy #14 is jól írta: erre szocializálódunk. A leghangosabb, legsértettebb pasiréteg ugat ezekre a "tipikus sminkes ribikre" mert a női nemmel szembeni kudarcaikat társítják hozzájuk, az introverált lányok meg azzal akarnak különlegesnek tűnni, hogy folyamatosan hülyézik, és ellenségnek tekintik ezeket a fent említett "ribiket". (Érdekes kérdés, hogy miért csak a lányok szidják a saját társaikat, és a maguknak való pasik miért nem undorodnak ennyire a "macsóktól"... hmmm)

Márpedig senki nem lesz attól emberileg több, hogy egy az egyben hülyének, birkának, vagy kevésbé kulturáltnak tart olyanokat, akik máshogy gondolkodnak, mint ők.

A legtöbb látványosan sminkelő ismerősömért tűzbe tenném a kezem, olyan érzelmileg primitív plázacicából meg messze-messze nincs annyi, amennyit sírnak miattuk az emberek.

Nem irányíthatnánk inkább valami értelmesebb felé az undorunkat?

2016. okt. 28. 00:52
 16/30 A kérdező kommentje:
6 os en nem irigylem őket es ezt tapasztalatból irtam ki ezt a kérdést es igen is ok is hibasak mert ha nem akarnának azok lenni nem lennenek azok igen a világ is hibás ... En meg pedig szívesen születtem volna 25-30 evvel ezelőtt...
2016. okt. 28. 16:43
 17/30 A kérdező kommentje:
Es nem csak a sminkelesrol van szo hanem a viselkedesukbol..
2016. okt. 28. 16:44
 18/30 anonim ***** válasza:
#15 Igazad van,de én nem gyaláztam őket,sőt,semmi rosszat nem mondtam,úgy gondolom. Egyszerűen ez a véleményem,és szerintem azzal sem sértettem meg senkit,hogy butaságnak neveztem a sminkelést,mivel megindokoltam,hogy miért gondolom annak. De ettől függetlenül nem azokat neveztem butának,akik sminkelik magukat. És amúgy valóban nem ilyen kérdésekkel kellene foglalkozni,én most először válaszotam egy ilyen témájú kérdésre,pedig van ebből bőven,mint mondtad. Sokkal komolyabb dolgok vannak az életben,amiről jobban megérné vitákat nyitni,mint ez. Leállnak az emberek szidni egymást a külsőségeik miatt,ahelyett,hogy próbálnának beszélgetni egymással. Persze,ez sem vonatkozik mindenkire. Szóval igen,vannak olyan lányok,akik nem úgy viselkednek,ahogy kellene,de vannak akik igen. És,ahogy a 15-ös is mondta,nem ezen kellene vitatkozni,mivel nem csak a lányok körében vannak ilyen "gondok". (#14-es voltam)
2016. okt. 28. 16:46
 19/30 A kérdező kommentje:
15 os figyelj nap mint nap körbe vagyok vevve ezekkel a lotyókkal rajuk se nézek es mégis belem kötnek akkor mit tudnék csinálni az a fajta lany vagyok aki nem hagyja magát de ilyenkor okosabbnak erzem ha furfangosan szolok vissza nem pedig gyalazom őket ahogy ok teszik masokkal
2016. okt. 28. 16:50
 20/30 A kérdező kommentje:
A fiúknak meg azért nincs kulonosebb baja vele mert legalabb szepek de csak muszepek...
2016. okt. 28. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.