15 éves fiú vagyok elegem van hogy alacsony vagyok családomban nincs nem is volt alacsony ember apám 180cm testvérem is akkörül mozgok eszek mégse növök mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 19:37
11/12 anonim válasza:
Engem 180 cm-esen is szétmoggolnak, valahányszor kiteszem a lábam. Legalább 183-nak kell lenni egy átlag campuszon, de 188 az ideális. Igyál sok tejsavót, amíg tizenéves vagy. Ismerek olyan gyereket, aki megeredt tőle.
180 alatt, csak a "státusz játék" (Bieber pl 175), a gyúrás, vagy az ha baromira extrovertált és/vagy helyes vagy, menthet meg.
12/12 anonim válasza:
Egyébként pedig egyél sokat. Legyél mindig pluszban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!