Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki régeb...

Van itt olyan, aki régeb nagyon lusta volt és azóta nagyon aktívvá vált és keményen küzd, rengeteget melózik a saját céljai eléréséért? Mi változott meg? Hogyan lettetek lustából ilyenek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 13:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Érzésék, gondolatok, történések. Mindeb érdekel.
2016. okt. 27. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
változtattam a fontossági sorrendemen.
2016. okt. 27. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :). Ezt egy kicsit kifejtenéd?
2016. okt. 27. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Megismertem hogy az elvégzett munka milyen jó érzéssel tölt el.
2016. okt. 27. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

amit szerettem volna meg amiről csak álmodoztam, hogy "de jó lenne ha.." azt most már akarom és teszek is érte.

Évek mentek el azzal, hogy csak vártam egy pontot, törést, jelet, ami elindít. Pedig csak a most-on és a rendszerességen van a hangsúly

2016. okt. 27. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én éppen tanulom ezt a folyamatot.

Találd ki mit szeretnél, mi a módja annak, hogy elérd és minden nap tegyél érte. Ezzel ébredj, ezzel feküdj és ezzel álmodj (na jó, legyen magánéleted is :D). Egy kicsit kockának kell lenni hozzá. Ha kell irj előre naptárat amibe tervezz be munkás és szabad napokat.

Egyébként rengeteg technika van erre, de a legjobb az, amikor belátod, hogy a láblógatásból nem jutsz sehova, folynak az évek a semmibe és még mindig városvégealsó kft-ben vagy az utolsó ember és csak a langymelegben élsz és valószinűleg az elkövetkezendő évek igy telnek. Számold ki, hogy kb. 80 évből vonj le 18-at és nézd meg hanyad részénél jársz a felnőtt életednek.. ha ugyanazt csinálod mint eddig akkor az elkövetkező kb. 40-50 évben is ugyanigy fogsz élni.. mélyen belegondoltam és a hideg kirázott tőle.

Ha egyedül nem megy kérj segitséget szakembertől. Életcoaching, szemléletváltással foglalkozó technikáknak olvass utána. És leginkább higgyél magadban :)

2016. okt. 27. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:

én fordítva vagyok ezzel. régen nagyon keményen dolgoztam hajtottam, motivált voltam a munkámban.

mára sajnos ez eltűnt, és azóta is próbálom kitalálni, hogy hogyan kaphatnám ezt vissza...

2016. okt. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!