Nem merek elköltözni/külön élni milyen dolog az?
Tudom, hogy nem vagyok önnálló utálok mosogatni, és minden házimunkától szinte menekülök. Viszont lehet el kell költöznöm a szüleimtől, mert nem igazán van itt munkalehetőség meg úgy igazából semmi sem amitől elkezdhetném az életemet,és hát van rá esély hogy itt kell hagynom mindent. De annyira nem akarom ,hogy az valami elképesztő! Még akkor is ,ha tényleg nem sok értékem van amiért itt maradjak. Itt ismernek az emberek valaki szeret/valaki utál úgy érezném magamat mintha totál elvesztem volna.
De félek ettől az egésztől már próbáltam kicsit tovább menni többször is más városba/helyre,de úgy éreztem mintha rám esne az egész világ, és inkább nemet mondtam mindig...komolyan annyira kisgyereknek érzem magam néha,hogy hihhetetlen ha ott lennék már az adott helyzetben ez elmúlna vagy még rosszabb lenne?
Egyáltalán milyen külön élni meg ez az egész?
24f
Két szék közül a pad alá szoktak esni...
Ha vidéken élsz, faluban,akkor ott mindent meg lehet termelni, felesleges elutazni, elköltözni, inkább oda keress magad mellé egy társat, ha van iskola a faluban, akkor a gyereketek is elkezdheti az iskolát, most már helyezik vissza a kis iskolákat a kis falvakba, úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!