Kinek jó az, hogy feljebb emeljük a nőket?
Figyelt kérdés
A minap néztem az MTvt sok év nem nézése után, és ahogy néztem egymásután olyan érzelgős video klippet nyomtak, aminek mindegyiknek az a tartalma, hogy a Nő milyen elveszett, sajnáljuk meg, és a klippben is hogy mindenki hódoljon be neki. Férfi szereplőt alig látni, és úgy hozzák ki a férfi szerepet mintha egy láncra vert kutya lenne. Kérdezem, kinek jó ez hogy a nőket még feljebb emeljük a mostaninál is? Ezen nőnek fel a kislányok is ezt a mintát látva, hogy nézik az Mtvt.. Az érdekel milyen emberek állnak emögött akik ezt engedik?. A kérdés nem provokativ, csak érdekel.. Hogy miért van az hogy 88% ban a nőkről szól minden, mintha ők lennének a sértettek, hol ott, elég kimenni az utcára szétnézni, milyen dekoltázsos rövid átlátszó ruhákba mászkálnak.2016. okt. 25. 13:45
11/14 anonim válasza:
Ne nézz tv-t,én sem teszem. Inkább éld emberek között az életed, akkor jössz rá hogyan működik a világ.
12/14 anonim válasza:
"Ezen nőnek fel a kislányok is ezt a mintát látva, hogy nézik az Mtvt.. Az érdekel milyen emberek állnak emögött akik ezt engedik?"
Hogy milyen (((emberek))) állnak emögött? Na vajon milyenek?
13/14 anonim válasza:
4-es.
Egyenjogúság és egyenlőség között barom nagy különbség van.
14/14 anonim válasza:
Nekem például jó, ha fennebb emelnek, mert akkor jobban látok. csak 160 vagyok.
A tévémet meg 10 éve kidobtam, úgyhogy fingom nincs miről beszélsz:)
Ej barátom, amilyen problémáitok vannak manapság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!