Miért van az, hogy annak ellenére, hogy ez egy kérdezős oldal, legtöbbször azzal kezdik a választ, hogy leoltják a kérdezőt?
Sokszor a válaszadókat is leoltják. :D
Gondolom könnyebb "oltogatni", mint gondolkodni.
azért mert egyes kérdésekre ugyan az a válasz, és naponta kérdezik meg.
Kérdéses oldal.. de egy kérdés kiírása 2 perc, a válasz megkeresése a googleban meg 2 másodperc. (aki nem ért a googlehöz, az ne üljön gép elé)
Nagyban függ, hogyan fogalmazod meg a kérdésed.
Szerintem ez a kérdés igényesen megfogalmazott.
Bár, inkább nem kérdés, hanem sugalmazás. Két példával illusztrálom.
Minden politikus lop, ezért mennek el négyévente egyre kevesebben szavazni?
Mivel egyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy négyévente elmenjenek szavazni; ennek az oka talán az, hogy minden politikus lop?
Tobb oka lehet.
Egyreszt vannak ostoba vagy provokativ kerdesek vagy olyanok amikor a kerdezo igazsagtalanul hibaztat valaki mast esetleg a sajat perverz baromsagait probalja itt ugy beallitani mintha az normalis dolog lenne... Ilyen es ehhez hasonlo esetekben szerintem jogos hogy oltjak a kerdezot.
A masik csoport az amikor a kerdezo semmi rosszat nem szol de par frusztralt idiota rajta vezeti le a feszultseget...
Egyik eset sem jo. De nem lehet vele mit kezdeni. Mindig es mindenhol vannak hulye emberek. Probalj nem tudomast venni roluk. Jobbat nem tudsz. Leallni veluk vitatkozni felesleges azzal csak elernek amit akartak hogy veszekedj veluk. Levegonek kell nezni oket az idegesito legjobban az ilyeneket.
Ilyen ostoba és felesleges kérdést miért kellett kiírni?
Irónia off
Sokszor valóbam ostobaságot és/vagy felesleges kérdést írnak ki. Például mit vegyen ajándékba? Ha ő nem ismeri annyira az ajándékozottat, hogy tudja, minek örülne, akkor gondolja, majd mi igen?
Na, érted már?
Ez csak egy példa, de nagyon sok ilyen van.
Hát ez az... nekem ez a kérdés most pont aktuális. Tegnapi kérdésemet nagy örömmel tettem ki; azt hittem, milyen sok embert fog érdekelni a dolog, meg hogy ilyen kérdés biztos nem volt még. (Oké, nem túl életbevágó a kérdés, de mégis fontos nekem.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__81..
Ma reggel felléptem GyK-ra, és a saját kérdéseknél láttam, hogy egy új válasz érkezett. Fuh, tök megörültem: végre valaki vette a fáradságot és hozzászólt, hát milyen rendes stb, mígnem a kattintás után leesett az állam. A várva várt válaaz helyett kötekedés fogadott. (Most KOMOLYAN??) Amikor nagy nehezen helyesbítettem a kérdésen, csak folytatta... Ennek mi értelme?
Ennyi erővel én is beleköthetek, hogy ő meg nem a kérdésre válaszolt.
Úgyhogy én is csak egyetértek veletek, egyszerű a képlet: bunkók.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!