Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom elengedni a bennem...

Nem tudom elengedni a bennem levo haragot, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az az igazsag, h nem tudok valakinek megbocsaltani, viszont ezzel sajat magamnak artok vele. Tudnatok olyan tippeket adni, amivel megszabadulhatok a bennem levo feszultsegtol?
2016. okt. 23. 15:11
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kb. 2 hónapig én is így voltam, egy illetőre nagyon haragudtam és állandóan bántotam szavakkal, lelkileg, annyira megbántott, hogy nem tudtam feldolgozni. Aztán egy ismerősömmel beszéltem erről és zt mondta, hogy ez hozzáállás kérdése, én döntsem el mit akarok. Elgondolkodtam ezen és megfogadtam, hogy holnaptól kedves leszek az illetővel, nem fogom bántani és bocsánatot kérek tőle, de egyben azt is elhatároztam, hogy jobban fogom magam érezni. Ez meg is történt, bocsánatkérésemet elfogadta és sokkal jobban lettem, szinte órák alatt teljesen kicseréltek, annyira erős volt bennem az, hogy én máshogy akarok élni, nem akarok emiatt boldogtalan lenni. Szerintem ez csak így működik.
2016. okt. 23. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod!
2016. okt. 23. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolkodj rendesen.

Ehhez hosszabb önátnevelés folyamat kell.

Írj rám s segítek.

2016. okt. 23. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
En hiaba gondolkodok rendesen, ha az, akire haragszom egy tusko,nem tudok ra emberkent nezni.
2016. okt. 23. 16:53
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem muszáj neked emberként nézni rá, csak az a lényeg, hogy nehogy már miatta legyen neked rossz, ráadásul duplán. Hagyd a fenébe, az ilyenekkel úgysem tudsz mit kezdeni. Inkább értékeld fel magad és szard le, röhögd ki, ha ilyen primitív.Hidd el, pont az a célja, hogy idegesítsen, mihelyst nem fog, nem lesz ilyen veled.
2016. okt. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!