Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem érdeklem őt, akkor...

Ha nem érdeklem őt, akkor miért ilyen?

Figyelt kérdés

Tetszett egy lány, de azt vettem észre, hogy én nem érdeklem őt. 1x találkoztunk, aranyos volt, meg minden, de semmi. Régen nagyon sokat beszélgettünk facebookon, viszont az utóbbi időben nekem nem volt túl sok időm órákon keresztül beszélgetni vele, és volt olyan, hogy hetente 1 max 2x beszéltünk. Az utóbbi időben többször csinálja azt, hogy mikor 4-5 nap kihagyás után ráírok, hogy rákérdez, hogy csak nem eszedbe jutottam, meg olyasmiket ír, hogy biztos nagyon unatkozhatsz, ha addig süllyedsz, hogy rámírsz... Ezenkívül furán viselkedik, kérdezek valamit, majd írja, hogy mit számít az neked, úgyse érdekel téged...

A másik véglet az, amikor jópár nap elteltével ő ír rám, hogy látom már le se sz.arsz, kedves vagy... Miért ilyen? Arról nem is beszélve, hogy egyszer azon akadt ki, hogy hülyéskedtem vele, hogy mivel ő soha nem küld nekem puszit, mondtam neki, hogy te se kapsz, majd odaadom másnak...

2016. okt. 22. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Azt akarja hallani, hogy: "de érdekelsz és veled akarok lenni". Meg, hogy keresd többször.
2016. okt. 22. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő érdekel engem, de mivel tudom, hogy én nem érdeklem őt, ezért nem is igazán keresem... Mégis fel van ezen háborodva. Rengeteg pasi ír neki, rengeteg barátnőjével is napi szinten irogat, akkor nem mindegy, hogy milyen gyakran írok neki?
2016. okt. 22. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus csajfajta, én csak szárazk.vának hívom őket. Lényege: talonban tart 10-20 pasit, akiktől elvárja, hogy a lábainál heverjenek, de amúgy semmit sem akar tőlük, csak behódolást. Ha azt látja, hogy valamelyik pasinál lazul a póráz, akkor kicsit teper, de csak addig, amíg újra fel nem kelti a pasi figyelmét, utána visszatesz talonba. Ez a nőtípus mindennek a legalja, és te pont kifogtál egy ilyet, gratulálok barátom :)
2016. okt. 22. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendes lány, régóta ismerem. Eddig nem volt vele semmilyen probléma, és sokszor fájlalta azt, hogy nem talál rá a szerelem.

Amúgy azt elfelejtettem említeni, hogy egyszer egy beszélgetésünk alkalmával azt mondta, hogy megkaphattam volna őt, csak nem tudott rajtam eligazodni, mert akárhányszor beszéltünk és valami olyasmit mondtam, amiből az kellett volna lejöjjön, hogy tetszik nekem, odatettem a nevetős smiley-t és nem tudta eldönteni, hogyha komolyan gondoltam, akkor miért biggyesztettem oda.

Én pedig azért nem tudtam eligazodni rajta, mert mindig említettem, hogy találkozzunk, de nem akart. Egyszer összefutottunk, beszéltünk, viszont utána már nem hívtam találkozni, mert lemondtam róla. És azóta ilyen.

2016. okt. 22. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!