Szerintetek ezek alapján inkabb reál vagy humán gondolkodásúnak számítok (lent)?
A reál tantárgyak ugye a fizika, matek, kémia, biosz. Nos, en fizikából meg matekból rossz vagyok, a kémiában vannak dolgok, amik érdekelnek és a biosz a kedvenc tantárgyam. A humán tárgyak pedig a magyar és a töri. Nyelvtanbol nem vagyok jó egyáltalán, az irodalmat szeretem es érdekel is. A töriből pedig a világháborúk meg ilyesmik pont hidegen hagynak, viszont az ókort nagyon érdekesnek találom, főleg az ókori Egyiptomot, amiről nagyon sokat olvastam. Szerintetek melyik csoportba tartozom inkább?
14/L
2:
A természettudományok mind reál tudományok, függetlenül attól, hogy lell-e szamolni. Egyébként a biológiának is vannak matematikai alapjai, pl. a genetika elképzelhetetlen halmazelmélet, statisztika, valószínűségszámítas, kombinatorika nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!