Miért vagyok ilyenkor mindig szomorú?
ha azt látom hogy valkinek sikerült minden az életében szerelem, sokan szeretik gondolnak rá, van barátai.
Ilyenkor tökre lehangolom magam,dühös és szomorú vagyok és el akarnák tünni a világról
azt látni hogy valakinek sikerült az ami nekem nem elég sz@r
En is ilyen vagyok. Ugy erzem, hogy sok mindnerol lemaradtam az eletben, pedig meg csak 19 eves vagyok. Es akkor jonnek a tipikus meg fiatal vagy, elotted az elet dumak..
Nagy nehezen letettem a nyelvvizsgamat, az erettsegim meg mindig nincs neg, majusban erettsegiztem, de akkor megbuktam matekbol. A tobbi targyam nagyon jo lett. Most voltam kedden matekbol ismet erettsegizni, de szerintem megint megbukok. Nem lesz 12 pontom se, hogy szobelizhessek. Felkeszultem arra is, hogy igy kicsapnak okjrol is es itthon is kettevagnaj, elkuldenek dolgozni egy gyarba.. nincs meg jogsim se, de nagyon szeretnem azt is.
Ugy erzem, hogy lemaradtam mindenrol, semmi nem sikerul, mindnert kuzdenem kell es nem ertem, hogy masnak miert megy konnyen, miert sikerul elsore, miert megy minden zokkenomentesen. Aztan itt vagyok en, egy csodtomeg, aki tonkrevagta az eletet.
E van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!