Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van köztetek olyan aki gyerekk...

Van köztetek olyan aki gyerekkent bepisilt este és emiatt pelenkaztak de nem erezte kényelmetlenűl magát emiatt mert a szülei jol kezelték ezt?

Figyelt kérdés
Én sokaig bepisiltem álmomban, de mivel anyukam is ilyen volt és őt bántottak emiatt, így ő nagyon jol kezelte. Sosem ereztem magam otthon emiatt kevesebbnek, vagy bűntudatom sem volt. A testvéreim tudták csak, akik láttak pelusban is, sőt volt h a nővérem adta rám. Reggel pedig sokszor úgy ültem asztalhoz reggelizni, hogy meg is feledkeztem rola h az még rajtam volt... De tudom, nagyon sokakat bantanak emiatt , sőt mindenfele pirulaval "gyogyszerrel" mérgezik szerencsétlen gyerekeket, egy olyan allapot miatt ami 99% ban a kamaszkor kezdeteig rendeződik magátol. Ti nektek mi a tapasztalatotok ? Mit gondoltok erről? 20f
2016. okt. 21. 01:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon hamar szobatiszta voltam, az amúgy nem normális, ha vki bepisil a kamaszkor kezdetéig is akàr.
2016. okt. 21. 01:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült, hogy ez miért tartott eddig nálad? Egyébként sose értettem, ilyenkor az ember nem érzi, hogy kell, vagy olyan hirtelen jön, hogy nincs ideje reagálni?
2016. okt. 21. 06:54
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
De kár, hogy nincs rajtam pelus, mert besz..am a röhögéstől.. Elképzeltem egy kamaszt pelusban... Főleg reggeli merevedéssel....
2016. okt. 21. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
#3 - gondolod, hogy bele is ejakulált a pelusba?
2016. okt. 21. 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Te vagy a pelenka-fetishes gyerek az oldalon ugye?

Nem, egyaltalan nem normalis, hogy tizeneves korodig bepisiltek, kezelni kellett volna, nem "pelust" adni rad.

"gyogyszerekkel" mergezik. Azt se tudod mi az osszetevo, de mereg. Hat akkor legkozelebb ne vegyel be egy szem gyogyszert se, sot orvoshoz se menj, mert mind sarlatan.

A gyogyszerek helyett rad pelenkat adtak, es nezd meg, most felnottkent ilyen fetished van. Ez sokkal jobb, mi?

2016. okt. 25. 00:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Na álljunk le egy másodpercre. Minden gyerek mashogy fejlődik. Anyukám nem lett pelenka fétises és nagyon sokan mások sem akik drynites-t hordtak. Tizenéves korig 99% ban elmulik. Ez az egyén fejlődésén múlik. Kinek hamarabb, kinek késöbb. Azt se mossuk össze, hogy valaki bevesz egy lázcsillapítót amikor már veszéjesen magas a testhőmérséklete, hisz tudjuk, hogy a láz normális, és pont a vírusok kiirtására hozza létre a szervezet. Na ezt ne mossuk össze a gyerekkori ágybavizelést éveken keresztül folyamatos gyogyszerekkel való "kezelésével", mivel ez egy ártalmatlan állapot, ami nem betegség az esetek többségében, és idővel magátol elmúlik. Amúgy én 10 éves koromig pisiltem be. De hiába is magyarázok neked hormonkrol vagy bármiről, tipikus mélymagyar vagy.
2016. okt. 25. 01:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Eppen, hogy nagyon nem vagyok melymagyar, de birom amikor te ugy probalsz kovetkezteteseket irni rolam, hogy egy sort nem irtam magamrol. Te leirtad egy kisnovellaban az agybavizeleses dolgodat, meg, hogy a testvered vette le neha rolad a "pelust" meg abban ultel le reggelizni. Sut a leirasodbol, hogy erre elvezkedsz, erre izgulsz fel.

Es irhatsz hormonokrol is, habar tudtommal a gyermekkori agybavizeles inkabb pszichologiai dolog.

Te vagy az elo peldaja annak, hogy xar volt a kezelesed, pelenka-fetished van.

Talan erdemes lenne egy pszichologust megkeresni. Nem igazan lesz igy konnyu eleted, es nem azert, mert gyerekkent bepisiltel, hanem, mert felnott ferfikent a pelenkara izgulsz.

2016. okt. 25. 01:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Még azt sem tudod, hogy a fétish nem feltétlen szexuális töltetü, így kijelenteni, hogy erre izgulok, elég meredek. Vannak rajtam kivűl nagyon sokan, de inkább megforditom, én kb abba a 0,1% ba tartozom aki pelenka fetises lett... Mellesleg megjegyzem, a pelenka fetisesek többsége nem pisilt be 10 éves koráig, vagyis más áll ennek a kialakulása mögött. Jah, és nem izgulok fel a nővéremre, de köszönöm szépen, rendben van a nemi életem es a barátom is üdvözletét küldi. Ő is meg van elégedve velem. Sajnálom azokat a gyerekeket akiknek a szüleik agyát a hozzád hasonlók mérgezik ezzel a "gyógysEr" mániával. Amúgy igen is hormonális eredetü többségében. Linkelhetnék szakirodalmat, de kétlem hogy boldogulsz az angol szakirodaloma,ha már a magyar sem megy...
2016. okt. 25. 02:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Elnezest, telefonrol vagyok...
2016. okt. 25. 02:08
 10/10 anonim válasza:
Én szeretem a pelenkát de ha be lenné pelenkázva nem érezném kényelmetlenül megamat(nem vagyok pelenka fétis)
2017. dec. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!