Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen viselkedés egy nőtől?

Ez milyen viselkedés egy nőtől?

Figyelt kérdés

Buszon vagyok, elől az első ajtónál kapaszkodónál, s mikor felszálltak, úgy indult el a busz vagy én nemtudom, hogy a nő rálépett a cipőmre, meg felém dőlt kicsit, És annyit mondott a barátnőének hogy Jajj még a mükörmöm is letörik.

Milyen viselkedés ez mégis? hozzá teszem egy felnőttnek kinéző nőről van szó. Semmi az hogy Bocsánat, vagy elnézést. Figyeltem utánna rendesen magát a nőt, hogy vegye észre, de semmi, abszolút nem zavartatta magát, ergo kb az hogy Hogy merek ránézni.. De nemhogy, semmi olyat nem láttam rajta hogy bánná, vagy sajnálná. Most komolyan hogy lehet ennyire lenéző egy nő, ennyire semmibe veszi a férfit? Mit kellett volna csinálnom?

2016. okt. 20. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Az nem lehet, hogy nem vette észre, hogy Ràd lépett?
2016. okt. 20. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Semmit. Azt hihette, hogy a szépségét csodálod, azért bámulod.
2016. okt. 20. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te... Oké, hogy ezt az oldalt lehet használni rage oldalnak is, de ilyenek inkább ne írj ki, mert magadat égeted.

Elkényeztetett nő volt, de te meg felesleges dolgokkal foglalkozol. Semmit nem kell ez esetben csinálnod, csak lesz***rnod.

4/9 anonim ***** válasza:
72%
Meg kellett volna tanulnod helyesen írni, központozni (pont, vessző, ilyesmi), mielőtt itt kezdesz el panaszkodni a műkörmös nőcikről, mert így eléggé egy kategóriának tűnsz velük...
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem is volt olyan zsúfolt a busz, nehéz nem észre venni, jó formán csak én áltam ott elől, mindenki ült. De ennyire természetes neki hogy nem történt semmi? Ez normális, rálép a cipőmre és olyat szól hogy "jaj a körmöm letörik" a barátnőének. ez normális? Oké, akkor majd én is igy fogom hogy kicsit ráedek a nő táskájára és ügyet se vetek rá és mondom haveromnak hogy jaj a sérom lelapult..
2016. okt. 20. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
4. akkor te is lenézheted az embert a magad módján, te meg tanulj meg nem ráállni a hiba kereséséhez , mert egyedül fogsz megöregedni, a világ nem tökéletes ha ezt még nem mondták volna még neked:) Mielőtt irnál csinálj önelemzést, hogy a kérdésre is tudj válaszolni, nem csak provokálni
2016. okt. 20. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

Mert egy férfitól oké? Én elég pici vagyok, sokszor van, hogy férfiak fellöknek, nem előre néznek, nekem jönnek. Vagy férfiak, nők vegyesen rálépnek a lábamra.

Egy bombanő megcsinálja veled, és máris pasiscsajos vonzatot látsz bele. Ha egy néni csinálta volna, akkor is kiakadnál, hogy a nő lenézi a férfit?

2016. okt. 20. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Már megint nőzés meg férfizés. Mi köze ahhoz, hogy az egyik EMBER a buszon volt bunkó, a másik meg utána interneten?
2016. okt. 20. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mert egy férfitól oké?"

Ott a pont!

2016. okt. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!