Miért mondják azt, hogy a mai generáció el van rontva?
14 éves vagyok. Nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nincs tetoválásom. Nem hordok p*csa gatyát, haspólót, crop-toppot. Ötös - négyes tanuló vagyok. Minden nap sportolok. Nem járok gyorsétterembe, egészségesen táplálkozok. Bő a szókincsem, nem használom a Lol, Xd, Pls és Thx kifejezéseket. Szeretem a családom, és nem tagadom őket le. Vannak barátaim, akik nem csak érdekbarátok. Az osztályom -bevallom- nem a legjobb, néha hangosak vagyunk, és kiabálunk, de nem bántalmazunk, nem közösíttünk ki senkit.
És ilyen vagyok, és az ismerőseim, barátaim is ilyenek. De akkor miért mondják, hogy el vagyunk rontva?
Ui: Hogyan is legyen jövőképük ha olyan sz..rokat néznek mint vv és az egyéb agysejtromboló showk?
Régen legalább voltak vetélkedők, de ma már az sics. Tudatos néph...lyítés megy.
Legtöbbször vagy az a probléma hogy a gyerekkel nem foglalkoznak eleget:tehát hogy a szülűk reggel 8-este 9-ig dolgoznak.Nem foglakoznak a gyerekkel és aztán ő szépen elkavarodik.Drog, pia, cigi stb...
A másik meg hogy elkényeztetik: mindent megkap.Naphosszat a ,,menő" okostelefonját nyomkodja, játszik a gépen, és nem kell csinálnia semmit.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!