Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt, hogy a mai...

Miért mondják azt, hogy a mai generáció el van rontva?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nincs tetoválásom. Nem hordok p*csa gatyát, haspólót, crop-toppot. Ötös - négyes tanuló vagyok. Minden nap sportolok. Nem járok gyorsétterembe, egészségesen táplálkozok. Bő a szókincsem, nem használom a Lol, Xd, Pls és Thx kifejezéseket. Szeretem a családom, és nem tagadom őket le. Vannak barátaim, akik nem csak érdekbarátok. Az osztályom -bevallom- nem a legjobb, néha hangosak vagyunk, és kiabálunk, de nem bántalmazunk, nem közösíttünk ki senkit.

És ilyen vagyok, és az ismerőseim, barátaim is ilyenek. De akkor miért mondják, hogy el vagyunk rontva?

2016. okt. 20. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*jav tájékozódj
2016. okt. 20. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Ui: Hogyan is legyen jövőképük ha olyan sz..rokat néznek mint vv és az egyéb agysejtromboló showk?

Régen legalább voltak vetélkedők, de ma már az sics. Tudatos néph...lyítés megy.

2016. okt. 20. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Legtöbbször vagy az a probléma hogy a gyerekkel nem foglalkoznak eleget:tehát hogy a szülűk reggel 8-este 9-ig dolgoznak.Nem foglakoznak a gyerekkel és aztán ő szépen elkavarodik.Drog, pia, cigi stb...

A másik meg hogy elkényeztetik: mindent megkap.Naphosszat a ,,menő" okostelefonját nyomkodja, játszik a gépen, és nem kell csinálnia semmit.

14/L

2016. okt. 20. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
57 vagyok. Fiatal koromban a trapéznadrág, hosszú haj, karcsúsított ing, meg egyéb nyalánkságok verték ki a biztit az idősek körében. Mi is hallgattuk az "ezek a mai fiatalok! Bezzeg a mi időnkben..." kezdetű beszólásokat. Akik ezt mondták, azok is ezt kapták a nagyapáiktól, csak már elfeledkeztek róla. Az én korosztályom ugyanúgy. Valami talán rémlik egyeseknek, mindenesetre nem úgy viselkednek.
2016. okt. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!