Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy általános 7. Osztályos létemre olyan angoltudásom van mint egy felnőttnek (pl. :20-25 éves)?

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 18:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagynénémnek a férje török ésangolul beszélnek egymással.egyszer kb. 20 percet beszélgettem vele facebookon és azt hitte hogy édesapámmal beszél(ugyan az a nevünk).érdekes szituáció volt azt meg kell hagyni.a lényeg hogy megpróbáltam vele a lehető legérthetőbben beszélni.
2016. okt. 19. 21:20
 12/13 eznemlényeges ***** válasza:
Szóval anyanyelvi szinten beszélsz?
2016. okt. 19. 23:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztos penge vagy angolból, de nem azért van ez, mert te olyan jó vagy, hanem azért, mert az általad látott emberek vannak nem túl jó szinten idegen nyelvből. Aki annyit foglalkozik a nyelvvel 20-25 éves korában, mint te most, annak hóttziher, hogy jobb lesz a tudása, mint a tied. Én is így éreztem 7.-ben csak mert anyu elvileg tanult angolt, de aztán rájöttem, hogy anya nem használja az angolt, mert iskolaorvos, és egy halom dolgot felejtett.
2017. máj. 5. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!