Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak nyugtatókkal tudok...

Miért csak nyugtatókkal tudok normális lenni?

Figyelt kérdés

Nem rendszeresen szedem, de ha már nagyon elgurul a gyógyszer akkor felveszem:D.

A lényeg az, hogy önmagában egy nagyon agresszív ember vagyok valahova elmegyek szórakozni nagyon ritkán van az, hogy ne verekedjek (vagy én kötök bele valakibe, vagy belém kötnek mert alapból is kihívó a viselkedésem) álltalában bedarálom az ellenfelet 1-2 ütésből , de csak azért mert nem vagyok normális, és nem tördök semmivel néha.

Régen drogoztam is (kemény drogokra gondolok nem ilyen műanyag szarokra amit most szednek a fiatalok) Azóta lesikerült tennem már sokat változtam, de még nagyon sokat kéne.

Néha csak úgy instant nagyon bestresszelek valamikor okkal , és valamikor oktalanúl is.

Dolgozni sem tudok alapesetben a munkatársaimmal, kizárólag egyedül már a főnök is külön zárt a többiektől. Gyúrtam/edzettem/boxoltam hogy letudjam vezeni a bennem rejlő indulatokat de még mindig vannak.

Párkapcsolati téren képtelen vagyok komolyat elérni, kizárólag kalandjaim vannak amikkel semmi probléma nincs...csak azért valamiért mégis magányos vagyok.

ha beszedek egy nyugtatót elillanak ezek a problémáim mintha megszelidülnék, de tudom hogy ez így nem egészséges és nem normális.

Az adagok 1-2-4 attól függ, hogy néha mennyire "nagy a baj"..a környezetemet, és magamat is próbálom megóvni ezzel a dologgal, de valahogy úgy érzem hogy egy vadállat vagyok nem is ember néha..és már nagyon fáj ez az egész.

elég agresszív családban nőttem fel, de csak gyerekkoromban...kb 12 éves koromig.

Majd bandákba keveredtem, drogot árultam, pénzt hajtottam be...nem érzem magam teljes embernek hogyan lehetne ehhekhez normális orvost találni? Egyáltalán hogyan lehetne ebből az egészből kigyógyúlni magamtól?

Ha drogokat letudtam tenni talán ezt is, de nincs senki ami motiválna egyedül néha gyengének érzem magam annak ellenére, hogy a külsőm mit mutat a világ felé. 24f

2016. okt. 16. 22:58
 1/4 anonim válasza:
Huu nehez lehet amin atmehetsz. Mit dolgozol ? Kene egy stabil parkapcsolat ami erot adhat a valtozashoz. Szerintem ne jarj szorakozohelyekre ha mindig verekedes a vege. Keress uj hobbyt valami kihivast... Pl hegymaszast , turazast , nem tudom mi erdekel... Ha elersz sikereket akkor is erot meriteni. Kitartas remelem jobb eleted lesz mielobb !!
2016. okt. 16. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy sima heggesztő vagyok:/ amúgy nagyon szépen köszönöm! Egyébként jó ötletek amiket írtál.
2016. okt. 16. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is ha a drogokat le tudtad tenni, akkor ha komolyan változni szeretnél, ez is menni fog.

(Nézd meg az Angry Birds mesét, én most kezdtem el, lehet rajta nevetni, ott utalták be csórit dühkezelesére. :))

A sport és a gyúrás nagyon jó, ha pedig alkohol fogyasztásnál mutatkozik főleg, akkor azt hanyagold vagy csak mértékkel fogyaszd.

A dühkitörések párkapcsolatban is jelenthetnek problémát, pedig tök normális srácnak tűnsz, és úgy tűnik, vágysz is már valami többre, mint alkalmi dolgok, szóval megérné ezeket letudnod tényleg. :)

Sikerülni fog ez is.

2016. okt. 16. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Neveld át magad.

Ha kell segítség, írj rám.

2016. okt. 17. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!