Hogy tud egy nő meztelenre vetkőzni a metróban?
És ha nem volt rajta fehérnemű?
Amúgy meg tökmindegy.
Annyi hülye ember van, hogy az emberek nem annyira közömbösek, hanem inkább nem mernek közbeavatkozni. Senkinek sem hiányzik, hogy neked essen egy félőrült, akkor se ha nő.
A helyes eljárás szerintem ha hívod az illetékeset a metróban kijelölt hívón és hagyod őket intézkedni.
Én csak olvastam róla hogy volt ilyen hír. Nyilván valami szintetikus drog hatására volt abban az állapotban hogy levetkőzzön. Az emberek többsége nem foglalkozik az ilyenekkel hagyják hagy csinálja a dolgot, ameddig nem veszélyeztet másokat addig nem foglalkoznak vele.
Egy időben tavaly néhány meztelenül sétáló nőt is láttak már a fővárosban akiket a rendőrök vittek el. Nyilván ők sem voltak túl józanok.
Engem anno a tömött hetes buszon inzultált két részeg fsz, az nem is zavart volna már, hogy az emberek nem segítenek, mert megszoktam, nem, az volt a gáz, hogy pár srác még röhögött is és kamerázott a mobiljával...Az emberek egy része kib... aljas és rosszindulatú. :/
Ebből kiindulva, sajnos nem csodálkozom, hogy nem állították le, lehet féltek, vagy zavarban voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!