Ti mennyire vagytok szégyenlősek, uszodában, orvosnál, barátok előtt lemertek vetkőzni teljesen meztelenre?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 21:36
1/21 anonim válasza:
Nem szeretek levetkőzni, orvosnál ha muszáj, akkor oké, de még a nőgyógyász is úgy szokta, hogy előbb felül, utána meg alul, nem egyszerre. Még szexet is úgy szeretem ha van rajtam valami közben. Utálok meztelenkedni.
2/21 anonim válasza:
Orvos előtt semennyire. Naponta legalább 20 másikat lát a vizsgálandó testrészből, az enyém baromira nem fogja meghatni. Főleg, ha már több mint 20 éve rendel, mert a legtöbb olyan.
3/21 anonim válasza:
Nőgyógyásznál nem vagyok nagyon szégyenlős, megnyugtat a tudat, hogy már annyit látott, nem pont engem fog bírálni.
Uszodában törölközőt tekerek magam köré, úgy öltözöm, barátok előtt nem vezkőzöm szívesen, barátom előtt persze más a helyzet de néha még ott is feszélyezve érzem magam.
4/21 anonim válasza:
Én egyáltalán nem, főleg barátok előtt, minek? 16f
5/21 anonim válasza:
Bárki előtt levetkőzöm ,nekem ez nem jelent gondot.
Aki nincs megelégedve eme nemes tesztrészével ,az nem szeretné hogy más is meglássa .Ebből ered a szégyenlősség .
6/21 anonim válasza:
Ez rovat ferfiak egeszsege szval nogyogyasz h is kerult ide ? Szeritem kerdezo ferfiak valaszara kivancsi
Valasz siman vetkozok de orvos elott zavar.
8/21 anonim válasza:
Nem igazán vetkőzöm, csak ha muszáj.
9/21 anonim válasza:
jee a csajok lepontoztak 1 férfi rovatban :D
csak így tovább :D
10/21 anonim válasza:
Én nyugodtan levetkőzöm más előtt meztelenre, nem zavar az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!