Az ázsiaiak (koreai, kínai, japán) fiúk miért viselkednek olyan lányosan?
Mintha melegek lennének,néha olyan furcsák .
Ez mitől van?
Főleg a koreaiakon vettem észre.
Olyan mulyák,félősek. (Nem egy férfias tipusúak)
Aha el is hiszem. Honnan van neked ennyi ázsiai ismerősöd, ja igen hoppá kitaláltad.
Gyerekek azért ekkorát ne hazudjunk már :D
Én dolgoztam kint éveket . Te meg egy 20 mp alatt leírod nekem ezt a sz@rságot. Hmm..
(Nem tudtam befejezni)
Koreában nem csak a lányok, de a fiúk többsége is szeret ártatlannak, védetlennek mutatkozni.Persze ez is a 16-25 éves korosztályra jellemző.
Remélem segítettem valamennyit ^^
Én Japánban élek, de sok koreai és egy-két kínai ismerősöm is volt itt. Én sohasem éreztem a viselkedésüket lányosnak. Nagyon kedvesek, barátságosak mindig, nem félősek. Mondjuk lehet, hogy azért nem érzem furcsának a viselkedésüket, mert sokkal több korombeli ázsiai srácot ismerek mint magyart (20-30 éves korosztály).
Részben azért alakult így, mert kint élek, részben mert amíg Magyarországon éltem is, a magyar srácokkal sosem sikerült olyan szintű haverságot fenntartani, mint az ázsiaiakkal. Ahogy valaki feljebb írta, a magyar srácok vagy nyomulnak a lányokra, vagy inkább a srácok maguk között tömörülnek. Ez a tipikus "férfi és nő között nem létezhet barátság" hozzáállás, ami a magyar gondolkodásban olyan mélyen gyökerezik, Ázsiában nem ismert. Náluk nagyon sok fiú-lány vegyes program van, és egyáltalán nem paráznak rajta, hogy "jujj, mit mondjak egy lánynak", ami olyan sok srácnak a baja Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!