Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ázsiaiak (koreai, kínai,...

Az ázsiaiak (koreai, kínai, japán) fiúk miért viselkednek olyan lányosan?

Figyelt kérdés

Mintha melegek lennének,néha olyan furcsák .

Ez mitől van?

Főleg a koreaiakon vettem észre.

Olyan mulyák,félősek. (Nem egy férfias tipusúak)

2016. okt. 18. 10:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Aha el is hiszem. Honnan van neked ennyi ázsiai ismerősöd, ja igen hoppá kitaláltad.

Gyerekek azért ekkorát ne hazudjunk már :D

Én dolgoztam kint éveket . Te meg egy 20 mp alatt leírod nekem ezt a sz@rságot. Hmm..

2016. okt. 19. 16:01
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is vannak keleti (japán, kínai, ujgur, arab) ismerőseim. Egyik sem mulya, lányos. Mind sokkal normálisabb az átlag magyarnál. Adnak magukra, művelődnek, erkölcsösebbek. Nekem pont az nem szimpatikus, ha egy férfi minden nőre rámozdul. Azért vannak ilyen ismerőseim, mert többre tartom az ő társaságukat az európainál.
2016. okt. 19. 16:33
 13/16 anonim válasza:
78%
Szerintem azért találod őket ilyennek , mert Koreában és Japánban a cukiság, szép arc (ulzzang) meghatározó tényező.Meg aztán ott van az úgynevezett "aegyo"-zás, ami annyit jelent , bogy valami cuki tevékenységet végez.
2016. okt. 20. 17:53
 14/16 anonim válasza:
91%

(Nem tudtam befejezni)

Koreában nem csak a lányok, de a fiúk többsége is szeret ártatlannak, védetlennek mutatkozni.Persze ez is a 16-25 éves korosztályra jellemző.

Remélem segítettem valamennyit ^^

2016. okt. 20. 17:55
 15/16 anonim válasza:
100%
Nem lányosan viselkednek, hanem ott tök más minden, én imádom ahogy viselkednek, szerintem eszméletlen édesek, lehet hogy valaki ezt nem érti meg, de én egyszerüen imádom az ázsia fiúkat
2016. nov. 28. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én Japánban élek, de sok koreai és egy-két kínai ismerősöm is volt itt. Én sohasem éreztem a viselkedésüket lányosnak. Nagyon kedvesek, barátságosak mindig, nem félősek. Mondjuk lehet, hogy azért nem érzem furcsának a viselkedésüket, mert sokkal több korombeli ázsiai srácot ismerek mint magyart (20-30 éves korosztály).

Részben azért alakult így, mert kint élek, részben mert amíg Magyarországon éltem is, a magyar srácokkal sosem sikerült olyan szintű haverságot fenntartani, mint az ázsiaiakkal. Ahogy valaki feljebb írta, a magyar srácok vagy nyomulnak a lányokra, vagy inkább a srácok maguk között tömörülnek. Ez a tipikus "férfi és nő között nem létezhet barátság" hozzáállás, ami a magyar gondolkodásban olyan mélyen gyökerezik, Ázsiában nem ismert. Náluk nagyon sok fiú-lány vegyes program van, és egyáltalán nem paráznak rajta, hogy "jujj, mit mondjak egy lánynak", ami olyan sok srácnak a baja Magyarországon.

2016. nov. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!