Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt most mire véljem? Vagy én...

Ezt most mire véljem? Vagy én agyalom túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Két hónapja a szomszédba betörtek, a rendőrség kihallgatott engem is, aztán valami nyomozó átjött, szintén jegyzőkönyvezni. Van az udvaromon egy kamera, ami olyan szögben van, higy a szomszéd kerítését is veszi. Ő elkérte a felvételt(amin amúgy semmi nem látszik), de akkor nem tudtam neki éppen semmire kiírni. Egy hét múlva felhívott, hogy jönne az anyagért, át is jött, odaadtam neki. Nagyon kedves, poénkodós volt. A telefonban is alig tudtam lerázni, személyesen meg két órán át nálam maradt. Enyhén magánbeszélgetést alakított ki.

Aztán felhívott olyan mondvacsinált indokokkal a kövi hetekben, mint pl egyeztessük a születési dátumom, van e valami infóm stb. De mindig személyeskedésbe ment át. Aztán szerdán volt egy vizsgám, tegnap felhívott hogy megkérdezze az eredményét. Mondta, hogy gondolt rám amikor a környéken járt, de nem mert becsengetni hozzám. Még aznap egyszer felhívott, hogy mi is édesanyám születési neve?(Már leírta nem is egyszer)

Ma megint felhívott, hogy lezárják a napokban az ügyet. Odaszóltam neki, hogy akkor most már nem tud több indokot kitalálni, amiért hívjon, erre beválaszoltam, hogy ő mindig talál majd.

Jóval idősebb nálam, legalább 30 évvel tuti.

Tényleg kell ennyi hülyeség és egyeztetés ilyen esetben vagy jól érzem, hogy már magán célból keres engem?

2016. okt. 14. 19:45
 1/1 anonim válasza:
Elég nagy a valószínűsége hogy mar csak magán célból keres!
2016. okt. 16. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!