Ezt most mire véljem? Vagy én agyalom túl a dolgot?
Két hónapja a szomszédba betörtek, a rendőrség kihallgatott engem is, aztán valami nyomozó átjött, szintén jegyzőkönyvezni. Van az udvaromon egy kamera, ami olyan szögben van, higy a szomszéd kerítését is veszi. Ő elkérte a felvételt(amin amúgy semmi nem látszik), de akkor nem tudtam neki éppen semmire kiírni. Egy hét múlva felhívott, hogy jönne az anyagért, át is jött, odaadtam neki. Nagyon kedves, poénkodós volt. A telefonban is alig tudtam lerázni, személyesen meg két órán át nálam maradt. Enyhén magánbeszélgetést alakított ki.
Aztán felhívott olyan mondvacsinált indokokkal a kövi hetekben, mint pl egyeztessük a születési dátumom, van e valami infóm stb. De mindig személyeskedésbe ment át. Aztán szerdán volt egy vizsgám, tegnap felhívott hogy megkérdezze az eredményét. Mondta, hogy gondolt rám amikor a környéken járt, de nem mert becsengetni hozzám. Még aznap egyszer felhívott, hogy mi is édesanyám születési neve?(Már leírta nem is egyszer)
Ma megint felhívott, hogy lezárják a napokban az ügyet. Odaszóltam neki, hogy akkor most már nem tud több indokot kitalálni, amiért hívjon, erre beválaszoltam, hogy ő mindig talál majd.
Jóval idősebb nálam, legalább 30 évvel tuti.
Tényleg kell ennyi hülyeség és egyeztetés ilyen esetben vagy jól érzem, hogy már magán célból keres engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!