Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kicsit félös vagyok és félek...

Kicsit félös vagyok és félek kiálni a szimpadra elkezdek ijenkor izgulni vagy ha akár csak 40-50 ember elé kell akkor is. Nem tudom ijenkor mit csinájjak hogy ne izgujjam el a dolgot?

Figyelt kérdés

Szoval erre tuttok e valami tanácsot adni hogy ne izgujjak vagy féjjek kiálni a szimpadra sok ember elé?

ijenkor még néha rontok is pl: a szöveget

Elnézést a helyesírási hibák miatt

2016. júl. 27. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen akkor tudsz változtatni, ha sokszor vagy abban a helyzetben és hozzászoksz.
2016. júl. 27. 19:19
 2/5 anonim válasza:
Hat hogyha ez az izgulas meg sokszori szereplesek utan sem mulik el valamilyen szinten, akkor erosen ketlem h ez valtozna. Akkor azt tudom erre mondani h te ilyen vagy, ilyennek kell elfogadni.
2016. júl. 27. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok sokszor ilyen helyzetbe kb fél évente egyszer akkor érzem hogy hu most több önbizalmam lett ha valakivel mondom vagy valaki biztat lehet ez segítene ebben?
2016. júl. 27. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Amatőrzenész voltam és a próbahelyen is alig mertem belesusogni a mikrofonba az első "éneklésem" alkalmával.

Aztán belejöttem ebbe, de mire belejöttem a próbateremben éneklésbe, addigra jöttek a fellépések.

Ezt az akadályt már nehezebben vettem, mert klasszisokkal több alkalom kellett ahhoz, hogy magabiztosan "sikoltozzak" a mikrofonba, mint a próbateremben, de döcögős" stílusban bele lehetett ebbe is jönni.

Hiszed, vagy sem, hat év alatt nem tudtam elfejlődni addig, hogy bele tudjak normálisan nézni a közönségből bárkinek is a szemébe, - ezt nem tudtam "megtanulni", mindig lehajtott fejjel püföltem a basszusgitárt, és behunyt szemmel énekeltem. - Jó, hogy ebben benne volt a "reflektor-érzékenységem" is, - nem csíptem, ha a pofámba világítanak 1000 terrawattal, - de ez egy ilyen szabadidős tevékenyég volt, el kellett viselni.

Az idő meg fog oldani mindent.

Segítene, ha keresnél olyan alkalmakat, ahol nyílvánosság előtt kellene bemutatnod valamit, beszélned, énekelned valamiről. Ezt tanulni kell sajnos.

2016. júl. 28. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megpróbálok minnél töb ilyen szituba részt venni
2016. júl. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!