Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól esik megalázni a nőket...

Jól esik megalázni a nőket velem lehetnek komoly problémák?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek, mert már eléggé zavar ez a problémám. Tehát a legelső barátnőm jól kicseszett velem legelőször (nyilván r**banc volt), és azóta megváltozott bennem valami.

Azóta volt 4 barátnőm is akikkel még úgy el is voltam nem voltam, de mostanában csak szex kapcsolataim vannak, mert egész egyszerűen utálom ha beszélnek a nők vagy megpróbálnak csak egy picit is irányítani.

Az első hisztinél már dobom is kiőket nem kavaruk tovább velük. Nőt is vertem már tisztán élvezetből (igazából megkért rá, hogy pofozzam szex közben én egy kicsit komolyabra vettem a témát) kb úgy nézett ki a dolog mintha megerőszakoltam volna, de érdekes módon utána kezdett el "szerelmes"lenni nyilván dobtam, mert undorok az ilyen nőktöl is. Tehát önmagában magát a női nemet, és őszintén bevallom alacsonyabb rendűnek tartom ,és úgy is kezelem az életben őket.

Nagyon buta a legtöbb, és idegesít ha próbálják megmagyarázni ,hogy igazuk van pedig komolyan mondom mintha soha nem lenne legalábbis nem merek nőkre hallgatni.

Azóta kicsit változott bennem a dolog, és már az is tetszik ha szenvedni látom őket, és eléggé betegnek érzem magam ilyenkor szeretem őket megalázni ..megcsalni ilyen bosszú vágyat érzek maga a női nem iránt. A megalázás alatt pl olyan dolgokat értek, hogy egyébként úgymond tök normális először a csaj de kb lecumiztatom , és már kidobom ilyesmi...jól esik tárgyként kezelni őket. Most ez nagyon gonosz lesz, de sajnos sehol nem tudok őszintén beszélni róla szeretem őket kiégetni érzelmileg, mert minha kérnék azt hogy ártsak nekik....tudom eléggé gyökér dolog ez, de valahogy egyiket sem tudom komolyan venni. Hova lehet ezzel fordulni ezzel a problémával??

Önmagában elég agresszív ember vagyok, de nem az 0 iq-s bunkó, hanem egész egyszerűen ebben a témában tényleg , és már én is látom komoly problémáim vannak (nem sajnálom ezeket nőket), és éppen ezért érzem magam szarúl. 24f

2016. okt. 14. 10:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen az első barátnőmet nagyon szerettem, és hát elég mély nyomokat hagyott bennem. Amúgy sokszor láttam ahogyan anyámat megveri fateromat régen, én is kaptam tőle párszor 1-2 pofont, de azóta ő is teljesen megváltozott és normális apa lett (de azért megmaradt pár kép).

Mindenképp megakarom oldani ezt a problémámat, mert igazából nem boldogít az hogy másnak ártok és ez miatt eléggé selejtnek is érzem magam szóval nem kell köteleket linkelni. Mert egyébként az élet többi részében teljesen normálisan viselkedek ezzel vannak nagyon nagy problémáim..tudom hogy így soha nem fogom megtalálni a páromat akivel családot alapíthatnák.

Egyébként nyilván nem az összes nővel csinálom ezt, csak ha kicsit feltűnöben öltözködik meg ami egyébként pozitív dolognak kéne lennie, hogy mondjuk megyek az utcán és szemez velem/látom hogy tetszek neki akkor nem azt gondolom hogy huu de jó ,hanem hogy "mi a f**t nézel hiányod van" ilyesmi..nem érzem saját magamének ezeket a gondolatokat, és igen elégg pszihó patának érzem magam néha. És eléggé hulladéknak is sokszor tisztában azzal, hogy 190 cm vagyok meg 120 kiló ilyen tipikus edző teremből szabadult pö*s ,és mondjuk simán megtudok ütni egy 70 kg-s nőt...mindegy azért nagyon haszonosak voltak a kommentek(a negatívak is) köszönöm!

2016. okt. 14. 15:03
 22/25 A kérdező kommentje:
anyámat megveri faterom*
2016. okt. 14. 15:04
 23/25 Sunshinedoll ***** válasza:
57%
Nyugtasson, hogy rengetek hozzád hasonló abuzív, nőutáló féreg van, komám. Fordulj anyukádhoz, elsősorban, biztos értékelni fogja, milyen rendi fiacskája van.
2016. okt. 14. 15:35
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

19-es vagyok.

Az mindenképp pozitívum, hogy fejben helyesen ítéled meg ezt a problémát, különösen ha tenni is akarsz ellene.

Nem könnyű agresszív viselkedésmintában felnőni, amit végig kellett nézned és hallgatnod hosszú éveken keresztül. Ez alól sajnos még felnőtt embernek sem lehet lelkileg érintetlenül kikerülni, nemhogy gyereknek.

Erre még rájön, hogy a férfiméltóságodba is olyasvalaki gázol bele, aki a legmélyebben megteheti.

Szinte borítékolható ilyenkor a szélsőséges reakció. Azonban ez ne jelentsen számodra felmentést, hisz mivel tudatában vagy mindennek, nagyobb is rajtad a felelősség a változtatás irányába.

Az igazi konditerem ott van ahonnan gyökereznek ezek a pszichés torzulások. Ne ők edzzenek téged, eddz meg te őket!

2016. okt. 14. 15:38
 25/25 anonim ***** válasza:
65%

Szereted megalázni a nőket, de bűntudatot érzel emiatt.

Űtött már vissza nő? Mit tennél, ha visszaűtne?

Egy könyv szerint (mérgező szülők), olya áldozat típusú nőket fogsz ki, aki agresszív családban nevelkedett, s apjuk verte anyjukat.

Ezeket tudattanul vesszük észre, és vonzalom erős.

A nő olyan agresszív férfit fog ki, mint az apja, hogy átélje anyja sorsát.

Ebből nem egyszerű kilépni, a könyv címe, nem véletlen: Mérgező szülők.

Talán te nem kívánod apád sorsát, és már az elején megfélemlíted a nőt, hogy soha se merjen kezet emelni rád.

Vagy csak provokálod, olyan nőt akarsz, aki visszamer ütni.

Talán egy reakció, ami kiváltja dühöd, pl ha egy nő fölényesen viselkedik, mint anyud apukáddal.

Az illegális izom/teljesítmény nővelők mellékhatása agresszív viselkedés.

Íratloz be egy pankrátor kluba, ott kemény csajokkal ismerkedhetsz meg.

2016. okt. 15. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!