Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetséges az, hogy felsőfokú...

Lehetséges az, hogy felsőfokú iskola nélkül valami tervező mérnökö esetleg szellemi alkalmazottak legyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szabad szellemű vagyok és folyton kreatívkodok ötleteket találok ki magamban és úgy érzem ezzel sokra tudnám vinni.Bármilyen pályaválasztási tesztet töltök is ki mindegyiknél ugyanaz jön ki ,hogy kreatívitásomat kell kamatoztatnom.A munka nem büdös voltam már mosogató is egy évet tudom mi a munka de egyszerűen beleőrülok ha folyton 10percenkent megmondjak ,hogy mit csinaljak.felorol es csak ragodok.Tul szabadszellemu vagyok es hiaba probalom nem tudom a szemelyisegemet meghazuttolni..Van érettségim és egy üzletvezetőim.De egyszeruen ha leulok tanulni foleg ha valami tul szaraz tananyag mar feszkelodok razom a labam jar az agyam mit kene inkabb ez helyett csinalni. Nem tudok nyugtonmaradni.Es ez nem elkenyesztetettseg csak nem ilyen tipus vagyok hiaba is probalom magam "betorni"Gyerek koromban crossmotorversemyzo szerettem volna lenni az nagyon tetszett volna az a kotetlenseg de megis veszelyesseg csak anyu anno nem engedte most meg mar tul idos vagyok egy profi karrierhez.Mit kellene csinalnom?

2016. okt. 11. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sznob, meg egyetemi mitugrász, hát ezen kész vagyok :D

Buta is vagy, hogy egy ismeretlent csak így csípőből minősítesz pár sor alapján, ami ráadásul RÓLAD szólt.

2016. okt. 11. 16:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Te alkottal velemenyt rolam eloszor hogy figyelemhianyos vagyok. Volt ilyen kerdes? Nem voltam kivancsi a rosszindulato beszologatasaidra es most sem vagyok. Es megint en vagyok a buta is. Rolam szol igen csak nem a te valaszod szol rolam. Az csak rolad szol. Te kretén
2016. okt. 12. 01:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem te fejlesztőmérnökre gondolsz.

Az ezzel a baj, hogy:

1.Nem hinném, hogy végzettség nélkül akkora rálátásod lenne, hogy mi az, ami működhetne.

2.Sokszor van olyan, hogy valami működőképes, de nem gazdaságos. Tehát lehet már az ötleted más már megvizsgálta és rájött, hogy kevés az esélye, hogy elterjedjen.

3.Sajnos van olyan is, hogy jó az ötlet, csak leszarják(ne kérdezd, hogy miért).

2016. okt. 12. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!