Lehetséges az, hogy felsőfokú iskola nélkül valami tervező mérnökö esetleg szellemi alkalmazottak legyek?
Ilyenek a programozók. Állandóan ötletelnek és kreatívkodnak. Ma már nem igazán kell hozzá egyetemi végzettség, nagyon kevés van belőlük.
Vagy ha van egy cégvezetőid, miért nem gondolkodtál, hogy céget alapíts, miért kezdted azt még anno tanulni?
Együtt érzek veled ><
Túlteng a sok ötlet a fejemben a kreativításom túl aktív. Van hogy éjjel is felkelek és egyből papírt ragadok és visszaalszok @.@
Testileg lelkileg leamortizál az agyam túlmüködése.
Sok mindenhez értek csak papírom nincs róluk pl: Grafika, szobrászat, ruha tervezés és varrás, kisbútor-tervek, ékszerek, dísztárgyak stb
Mivel precíz vagyok halálom ha hibát vétek vagy hibát látva javítani akarom.
Szabadlelkű alkotó vagyok és jelenleg ami fejemben van, mint cél egy kis modern ajándékbolt.
Csak a pénz gyűjtögetés mellett pl mit tanuljak?
Az a baj nem könnyű a magunk fajtának. Sokszor jár az agyam ezen a témán is.
23-N
Megfelelő végzettség nélkül senki sem fog alkalmazni.
Ha annyira kreatív lennél, mint ahogy itt próbálod beállítani magadat, akkor már rég a saját vállalkozásodat vinnéd.
A leírásod alapján inkább figyelemhiányos vagy, nem kreatív. Az érettségidet pedig engedd meg, hogy kétségbe vonjam: borzalmas a helyesírásod.
".En inkabb a tovabbfejlesztesre gondoltam.Korszerubbre, hasznosabbra."
Nade hogy tudnal barmit is tovabbfejleszteni, ha nem tudod hogy mi letezik, mi nem, mit lehetseges megcsinalni, ha nem tudsz semmit?
Nem olyan egyszeru am ez a dolog. Egyetem nelkul nem fog menni. A kreativitas az egy dolog, a targyi tudas meg a masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!