Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan sikerült itt hagynotok...

Hogyan sikerült itt hagynotok ezt az országot?

Figyelt kérdés

Jelenleg olyan szar helyzetben vagyok amilyen még soha nem voltam. Eddig 6 munkahelyem volt, de bárhova mentem szinte az összes cég ami jól fizetett ott a csőd szélén volt az egész, és megszünt:D, vagy olyan helyen voltam ami alapból szar volt minden szempontból max 150 ezret kerestem ebben az országban..egy sima géplakatos vagyok akit mindenhova keresnek ugye, csak sehol nem akarnak normálisan megfüzetni ,vagy csak simán át akarnak verni.

Az utolsó hely ahol voltam is becsődölt a környéken sehol nincs semmi munka 2 hónapja munka nélküli vagyok, de szó szerint sehova nem vesznek fel és már nagyon unom , hogy a szüleim nyakán élek kb. Semmi biztonság érzetem nincs sík ideg vagyok mindennap , mert nem tudom hogyan oldjam meg a helyzetetemet. 0 ft amit az állam rámszánt havonta , munkanélküli segélyért meg nincs kedvem sorba állni tudatában annak ,hogy 20 ezer forint kb.

Tehát logikailag annyira sarokba vagyok szorítva, hogy még mozdulni sem tudok, és már hányok ettől az egésztől ..esetleg valaki volt hasonló helyzetben? Hogyan tudta itt hagyni ezt az egészet? Ha nem nincs módomban még valamit cselekedni akkor szerintetek annyit tudok csinálni, hogy türelmes leszek amíg nem jön valami lehetőség?

Kerüljenek azok a kommentek, hogy Magyarországon meglehet élni, ha orvos vagy atomfizikus..van egy szopó réteg is sajnos én oda tartozom.

24f

2016. okt. 10. 17:09
 1/1 anonim válasza:
Szerintem vedd fel a segélyt és gyűjts arra, hogy elutazhass, vagy hogy nyelvórákat vegyél. Mellesleg, ha határ közelében élsz, akkor ingázhatsz is.
2016. okt. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!