Quatermain kérdése:
Miért lett presztízs külföldön dolgozó magyarnak lenni?
Figyelt kérdés
Mielőtt félreértenék a kérdést, én nem nézem le azokat akik kimentek, kivéve akik onnan szapulják Magyarországot, de ebbe most ne merüljünk bele.. Azonban nem ajnározom őket, mint ahogy a társadalom egyre nagyobb része teszi, mint külső szemlélő én így látom. Bár nem egy és kettő barátom már kint van, de nem tartom őket sem többre sem kevesebbre az ittenieknél, elfogadtam hogy így döntöttek és ennyi. Kérem csak a kérdésre reagáljanak!2016. okt. 9. 14:55
11/12 A kérdező kommentje:
#6: A szakács is aljamunka? Hogy ha itthon keresel majd 200-300 ezret nettóba, akkor azt becsüld meg, mert ott kezdődik a normális fizetés. Azt mondja "szaros 200-300"..vicc.
2016. okt. 12. 22:01
12/12 anonim válasza:
Azt gondolom talán azért lett presztizs, mert az emberek több fizetésre vágynak és aki kimegy az el is érheti nagyon könnyen. Talán van egy ilyen üzenet most benne, hogy aki kimegy: nem éri be kevesebbel, mert a jólétet választja. Nem mondanám, hogy ezzel egyet tudok érezni teljesen, de én egyike vagyok a külföldre utazóknak és azt gondolom nagyot lendít az ember gondolkodásán ha megtapasztal egy másik kultúrát ahol meg kell állnia a helyét. Nyílván az ideális az lenne ha midenki hazajönne és itthon is megteremti amit szeretne.
1 K M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!