Benned mi tartja a lelket?
Figyelt kérdés
Őszintén csak érdeklődöm. Kort is légyszi:)2016. okt. 7. 20:31
13/42 anonim válasza:
mindig a soron kovetkezo utazas, valamint az, h alig 8 honap mulva veglegesen elkoltozom kulfoldre es itthagyom ezt az orszagot :D 17/f
15/42 anonim válasza:
A gyermekem,és a Férjem.
21 év :)
16/42 anonim válasza:
Semmi, már nem veszem egyáltalán komolyan az életet, így nincs szükségem ilyenre. De ha mondanom kéne, talán a barátaim
17/42 anonim válasza:
Három dolog.:
-A művészet(Sokat foglalkozom versekkel, novellákkal és vannak regényvázlataim is.)
-Az IGAZ barátaim
-S az az ember akibe őrülten szerelmes vagyok, még akkor is, hogy ha viszonzatlan.
19/42 bit123bit válasza:
Hát most jelen pillanatban a cigi, mert nagyon depressziós vagyok, de ezen kívül az egyediségem, hogy nem vagyok olyan mint a többi ember, és én igy boldog vagyok :) 17,8/F :D
20/42 anonim válasza:
Az élet, a magam és mások szeretete.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!