Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én miért nem vagyok elfoglalt...

Én miért nem vagyok elfoglalt a barátaimhoz képest?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy bármikor is találkozni akarok egy haverommal/barátommal, mindig 1 évvel előbb kell egyeztetni, mert annyira elfoglalt mindegyik.

De mégis hogy lehet ennyi dolguk, hogy egyik hétvégéjükből se érnek rá kb. 2 órára? És én velük ellentétben, hogy hogy mindig ráérek és alig akad dolgom?

2016. okt. 4. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Van barátnőjük?
2016. okt. 4. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán
2016. okt. 4. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de ezt én sem értettem sosem tinédzserként. Iskola után tanulni nem tanultak (egy részük nem is volt egy agytröszt, sem jó tanuló), házimunkát nem hiszem, hogy annyit kaptak volna, hogy az egész napjukat kitegye, internet akkor még nem volt annyira elterjedt (10 éve volt ez), fogalmam nem volt arról, vajon mit csinálhatnak, hogy sosem érnek rá. Aztán felnőttként megértettem, hogy valószínűleg csak nem volt kedvük találkozni vagy nem tartottak elég fontosnak ahhoz, hogy rámáldozzák a "drága" idejüket, energiájukat és inkább a tv előtt punnyadtak. Ezek a kapcsolatok mind meg is szakadtak idővel, de már nem bánom. Bunkók az ilyen emberek.
2016. okt. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!