Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szürkének érzem a napjaimat...

Szürkének érzem a napjaimat nem látok örömöt semmibe nem köt le semmi mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs értelme az egésznek, mintha csak egy eszköz lennék aki szabályok szerint él a semmiért.. felkelek ide megyek oda megyek ezt intézem azt intézem hazajövök enerváltan és akkor ennyi? Még normális emberi kapcsolataim sincsennek, akik voltak barátok lekoptak, igy kérdés, kiért változtassak, miért? most ha teszem azt kifestem a szobám falát, senki nem látja tudja, magamnak meg miért? oké hogy én csináltam.. de valahogy még sem érzem az eredményét. Vagy elolvasok egy könyvet, vagy veszek egy nagyobb tvt, vagy Külsőre változtatok a stilusomon. De kinek? Nem látom értelmét. Nem tudom mások hogy csinálják, hogy boldogok, pörögnek.. nekik nincsenek ilyen gondjaik.. úgy gondolom erre rákell születni, mindenre, hivatás hivatottságra is. Most az más hogy valaki normális életenergiával születik, van iqja és már egészen gyerekkorba elkezdi magát fejleszteni eldönti hogy mit akar, és rááll a pályára, már sinen is van, szocializálódik, megy neki normálisan az élet.. És más az hogy valaki 25 év fölött ott van és sodródik, vergődik, mert ő nem alapozta igy meg, igy utólag meg már nehezebb.. Még is mit, hogyan találhatja igy meg az ember a helyét ha még a kommunikáció se megy, és nincs egy határozott életpályája?
2016. okt. 2. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én normális életenergiával születtem, sőt inkább túl sokkal. Mindig voltak nagyon jó barátaim egész nap csináltunk valamit.

Aztán jött a középiskola, elhagyott mindenki, az új haverok nem érnek semmit, csak pont annyit, hogy nagyritkán legyen akivel tudok írkálni vagy valami, de ennyi.

Se barátnő, semmi... 5-6 év alatt teljesen nulla lettem, mintha csak egy ürességben lennék, és szépen lassan sorvadnék el teljesen.

Nem tudok már ismerkedni, talán nem is akarok...

Itt vagyok 20 évesen, elkezdtem melózni, de az is egy zsákutca minden téren, erőm meg lassan nincs semmihez, pedig igyekszek, sportolok stb. De lassan már oylan régóta sportolok, hogy ez is csak nyűg.

Szerintem szimplán jó társaság kell, meg szerelem, kivéve annak kai olyan, hogy jól elvan egyedül, szóval ilyen magánakvaló.

2016. okt. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!