Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szürkének érzem a napjaimat...

Szürkének érzem a napjaimat nem látok örömöt semmibe nem köt le semmi mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs értelme az egésznek, mintha csak egy eszköz lennék aki szabályok szerint él a semmiért.. felkelek ide megyek oda megyek ezt intézem azt intézem hazajövök enerváltan és akkor ennyi? Még normális emberi kapcsolataim sincsennek, akik voltak barátok lekoptak, igy kérdés, kiért változtassak, miért? most ha teszem azt kifestem a szobám falát, senki nem látja tudja, magamnak meg miért? oké hogy én csináltam.. de valahogy még sem érzem az eredményét. Vagy elolvasok egy könyvet, vagy veszek egy nagyobb tvt, vagy Külsőre változtatok a stilusomon. De kinek? Nem látom értelmét. Nem tudom mások hogy csinálják, hogy boldogok, pörögnek.. nekik nincsenek ilyen gondjaik.. úgy gondolom erre rákell születni, mindenre, hivatás hivatottságra is. Most az más hogy valaki normális életenergiával születik, van iqja és már egészen gyerekkorba elkezdi magát fejleszteni eldönti hogy mit akar, és rááll a pályára, már sinen is van, szocializálódik, megy neki normálisan az élet.. És más az hogy valaki 25 év fölött ott van és sodródik, vergődik, mert ő nem alapozta igy meg, igy utólag meg már nehezebb.. Még is mit, hogyan találhatja igy meg az ember a helyét ha még a kommunikáció se megy, és nincs egy határozott életpályája?
2016. okt. 2. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A kérdés jó. Átérzem a problémát.

Aki energiabomba az tuti nem magányos hanem kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik. Magányosan nehéz pozitívan meg energikusan állni az élethez. Társas lények vagyunk, kellenek mások ahhoz hogy jól erezhessük magunkat.

Kezdetnek egy kutya is megteszi, akivel legalább törődhetsz és kimozdulsz. Iletve lehetőséget teremt hogy közösségbe kerülj pl. Kutyaiskola.

Nekem macskám van, vele nem járhatok sehova mert fél mindentől. :D

Keress hobbit, fejleszd magad, keress hasonló érdeklődésű embereket beszélgess sokat sokféle emberrel és rögtön jobban fogod érezni magad.

De végső esetben egy pszichológus is segíthet megtalálni a gátat ami miatt ez a helyzet fennáll.

2016. okt. 2. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
2016. okt. 2. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy érzek. Ráadásul én nem vagyok egy elzárkózós ember, de senkim sincs.
2016. okt. 2. 18:55
 4/11 anonim válasza:
Én is így érzek
2016. okt. 2. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

"Vagy elolvasok egy könyvet, vagy veszek egy nagyobb tvt, vagy Külsőre változtatok a stilusomon. De kinek"

Én mindent magam miatt teszek. Én vagyok az egyetlen aki miatt élek, magamat szórakoztatom. Nekem az jön le hogy te mások miatt akarnál változni. Ha lenne valakid akkor szerintem jobb lenne a helyzeted.

2016. okt. 2. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Most egy kutya macsakának nem lenne rossz az egyedüliség, mikor kb egésznap dolgozok?
2016. okt. 2. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Pont ettől érdekes az egész. Hogy egyedi a szituációd, neked kell rájönni ezekre, mert nincs recept, nincs válasz. Ez egy új korszak ahol most vagy. Ha kicsit kilátsz belőle, akkor észreveheted, hogy elég érdekes. Mit lehet innen tenni...
2016. okt. 2. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyanígy érzek én is.

Nekem a megoldás a pénz lenne, ami viszont sose lesz... legalábbis ha ebben az országban maradok.

2016. okt. 2. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok én is, bár igazából én szeretek egyedül lenni, vagy nem vagyok egy társasági lány, teljesen jól érzem magam itthon, a saját kis világomban. Inkább a mókuskerék miatt szoktam érezni azt, hogy ebből áll az élet, hogy megy dolgozni az ember majdnem minden nap, aztán itthon, meg szabadnapokon már inkább csak döglök, nem fogok bele semmibe, mert úgy érzem, hogy munka mellett már túl sok időt rabolna el :/ És jövőképem sincs semmi, mert azt látom, hogy akárminek tanulnék, ugyanúgy melóhelyen kéne szívnom az egész életemet, néhány kivételtől, amit viszont lövésem sincs, hogy meg lehetne egyáltalán valósítani.

Én sem értem másokat, sokan egyetem, mellette még munka, meg nyelvtanfolyam, másodállás, akármi, én meg már a sima 8 óra munkát és soknak érzem, nem tudom mások hogy bírják. :/

2016. okt. 2. 23:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Na igen, ezt jól összefoglaltad, hasonlóan vagyok én is..
2016. okt. 2. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!