Szerintetek igazat mond?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel 3hete járok.Régebben zűrös tini volt,drogozott,sokat ivott(az apja halála után) . Párkapcsolatokban elvileg hűséges,sokan állítják ezt. Tegnap 2 dolgot elmesélt magáról. 1: volt egy exe,akivel összevesztek,és a csajt felpofozta ( alig bírta kinyögni,úgy tűnt szégyelli magát.. Mind ezt bedrogozva csinálta... (Manapság csak iszik,de olyankor kicsitse agresszív..) 2: tegnap szexelni akart velem ,semmi gumi,semmi gyógyszer nem volt nálunk,és 5x kellett kérni,hogy ne,mert baj lehet belőle... Azt mondta oké... Nekem kissé felelőtlennek tűnik... De az első történettől akadtam ki a legjobban... Azt mondtam félek tőle,nehogy egyszer engem is bántson.. kicsit megsértődött,és mondta,hogy már megváltozott stb... 21/L a fiú 252016. okt. 2. 09:50
1/5 lio77 válasza:
A piáról és a drogról le lehet szokni,de aki egyszer megüt egy nőt,az megüthet másodjára és harmadjára is.Semmi garancia nincs rá szerintem.
2/5 anonim válasza:
Ha be volt drogozva és úgy pofozta fel a nőt, akkor lehet tényleg igazat mond, és nem kell félned hogy megüt, ha józanul tényleg nem csinál ilyet.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom. Őszintén szólva apja halála ide vagy oda, ez még nem ok arra, hogy drogozzon, pofozkodjon meg igyon. Mások is mennek át ilyen vagy még nagyobb tragédiákon mégsem züllenek el ennyire. Szerintem egy gyenge és link alak lehet, amit az is bizonyít hogy védekezés nélkül akart szexelni. 25 évesen elég felelőtlen... Nem tudom mit vársz tőle, de ezek nem túl biztatóak. És sajnos az ilyen ember ha újra valami nehézség éri, megint az italhoz fog nyúlni, gondold át szükséged van e erre.
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan barátkozz csak ilyen gyökerekkel, hátha egyszer tényleg bántani fog. Nem mondd igazat.
3 hete jártok és már szexelni akar gumi nélkül, elég egyértelmű a helyzet.
5/5 anonim válasza:
Mar negvaltozott ergo tudja h csak jo akaras szamit egy szerelmi kapcsolatban. Sztem sosem fog teged bantani vagy nem ismeri magat.
Minden esetre tanuljatok meg normaliualni magatokat.
O ne sertodjon meg semmin se.. eleg ertelmetlen.
Te meg tanulj meg kommunikalni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!