Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Unikornis Felhő kérdése:

Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Ha megláttok egy 14 éves, szemüveges, vékony, egyszerű ruhákba járó, nuku smink, totál természetes lányt, akkor mit gondoltok róla először? Mármint kortársaimhoz képest elég más vagyok, ezért kérdem. Inkább nyominak tekintetek egy egyszerűbb lányt vagy jobban szeretitek ha nem tömeg valaki?

Elsősorban velem egykorú emberek véleményét várom, tudom, hogy furcsa kérdés, de én se vagyok túl normális, remélem megértitek. :)

2016. okt. 1. 22:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Semmit nem gondolnék. Ha valaki nem kelti fel az érdeklődésem valamivel, rá sem nézek.

De miért lennél más a kortársaidhoz képest?

A kérdéseddel pedig nincsen probléma, ezért nem muszáj hülyének nézned magad ;)

2016. okt. 2. 15:03
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes emberek válaszát, aranyosak vagytok. :) Az értelmi fogyatékosok kíméljenek, puszi
2016. okt. 4. 22:20
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ribinek számítana egy olyan lány, aki nem olyan felelőtlen, hogy fűvel fával összefeküdjön 14 évesen. Kérem, normális válaszokat. -.-*

Arra vagyok kíváncsi, hogy miért mindenki a "mű" lányokat isteníti a normálisak helyett?

Már bocs de ez van.

2016. okt. 20. 11:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Akkor imádjalak téged ,vagy mi a f🅰szom?

Nekem ebből a kérdésből eddig az jött le ,hogy egy beképzelt fogyatékos pi©sa vagy...

Szerintem inkább hagyd ezt a kérdést (hamár ennyire számít neked anoniman is az egod) és töröld a "figyelt kérdések" közül ,mert csak magad égeted ,de rohadtul...

2016. okt. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!