Mit gondoltok a raszta hajú lányokról?
Figyelt kérdés
Nekem rasztám van. Tényleg nagyon nőietlen, és igénytelen?
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 8. 21:33
1/7 anonim válasza:
annyit gondolok róluk hogy szeretik ezt a stílust és kész... ismerek egy csajt iszonyú jól állt neki a raszta haj, egyszerűen a jelleméhez nagyon passzolt, de rettenetesen el kezdett hullni a haja ezért le kellett vágnia "tőből" a rasztákat, teát ha valamit gondolok is, az csak az, hogy szegény lány még nem tudja mennyire meg fogja sínyleni a haja a rasztázást :/ (persze egy idő után rendbe jött neki is, de jó ideig nagyon kis ritka semmi haja volt emiatt)
2/7 anonim válasza:
Szerintem stílustól függetlenül igénytelen. Hordhat valaki színes, mintás buggyos nadrágot tiszacipővel, vagy tudom is én, hogyan öltözködik egy ilyen stílusú ember, nem ez a lényeg. Nekem a raszta kicsit sok. Mondjuk tesómnak is az van, de még rajta is igénytelenül fest, egy nőn végképp. Persze ez csak az én véleményem.
3/7 anonim válasza:
Mindig is vonzottak azok a lányok, akiknek az átlagtól eltérő stílusuk van, szóval tetszik.
4/7 anonim válasza:
Tényleg nem valami nőies jelenség, és gyakran vele járó a többi szubkulturális jegy sem javít az összképen. Nem alapvetően kizáró ok, és láttam már olyan csajt, aki még így is jól nézett ki, de többségében nekem nem jött be.
5/7 anonim válasza:
Igazából nekem tetszik. Nincs különösebb előnye egy ilyen hajú lánynak számomra, de nem tartom sem igénytelennek sem nőietlennek.
Szép estét!
6/7 anonim válasza:
Akinél a kutyámat gyakrabban mosom, azt igénytelennek érzem. Ennyire egyszerű.
7/7 A kérdező kommentje:
A raszta hajjal sokkal több a gond, ápolni kell folyamatosan, bár értem, hogy miért gondoljátok sokan igénytelennek, talán első ránézésre nem látszanak rajta a leírtak.
Köszönöm a válaszokat, és akinek még van kedve írni, írhat.:)
2015. dec. 13. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!