Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnának rólam, milyen...

Mit gondolnának rólam, milyen hatást váltana ki, ha egy ilyen képet raknék fel a Facebookra?

Figyelt kérdés
Félmeztelen felsőtesttel (erőemelő edzés,izmos vagyok),egy machetével a kezemben,hokimaszkban feszítenék

2016. okt. 1. 14:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Az, hogy ezek vízzel felpumpált izmok, amik semmivel nem erősebbek, mint egy sokkal vékonyabb, szikárra edzett izom. Nézd meg, milyen Kovalev izomzata [link]

pl 3. kép.

Jelenleg nem tudom, hogy van-e ember a földön, aki akkorát tudna ütni, mint ő.

2016. okt. 1. 14:44
 12/30 anonim ***** válasza:
Egy hétköznapi embernek azokkal a karokkal Kova odaver egy rendeset, jó eséllyel belehal...
2016. okt. 1. 14:47
 13/30 anonim ***** válasza:
Én kiröhögnélek. :)
2016. okt. 1. 14:49
 14/30 anonim ***** válasza:

A videón látható ember, szerintem, kicsit sem menő. Fogta a machetét, és elkezdte vele "vágni" a fát. Le merném fogadni, hogy mondjuk küzdeni nem tud vele. A maszk pedig nevetséges. És annyi ki volt gyúrva, hogy az az én ízlésemnek már sok.

Én azt mondom, ne rakj ki ilyen képet, maximum április elején egy vicces szöveggel.

15/L

2016. okt. 1. 14:52
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Izom és izom közt talán nincs különbség,de állóképesség közt van.

Hosszú munkaidős pakolómunkát végzek ,és rendszeresen tapasztalom hogy a kétajtós szekrények már a 3. órában vért izzadnak és hisztiznek hogy "még hátra van 7 óra?"

Miközben én a mezei 73 kilómmal minden gond nélkül,talán kicsit megizzadva pakolom a 30-40 kilós csomagokat ugyanennyi ideig.

De nézz csak meg régi képeket a paraszti világból,hogy faluhelyen a kemény munkát végző favágó,földművelő emberek hogy néztek ki,akiknek valóban nagy volt az állóképességük.

Nem ilyen agyon fehérjeporozott,szteroidozott,vegytiszta növekedési hormont izzadó monstrumok voltak.

2016. okt. 1. 14:56
 16/30 anonim ***** válasza:

15!

Minek küzdeni vele? Nem elég a fegyver, nem elég a vér? Én még emlékszem a ruandai tudósításokra. Vérfagyasztóak voltak. De te akkor még meg sem születtél.

2016. okt. 1. 14:59
 17/30 anonim ***** válasza:

16!

Nálad a pont.

2016. okt. 1. 15:01
 18/30 A kérdező kommentje:

370 kilót mégis elbír

[link]

2016. okt. 1. 15:03
 19/30 A kérdező kommentje:

Rossz link,itt a jó

[link]

2016. okt. 1. 15:04
 20/30 A kérdező kommentje:

De bizonyára ő is csak egy fehérjeporos vegyi csávó..

[link]

2016. okt. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!