Mit gondolnának rólam, milyen hatást váltana ki, ha egy ilyen képet raknék fel a Facebookra?
Az, hogy ezek vízzel felpumpált izmok, amik semmivel nem erősebbek, mint egy sokkal vékonyabb, szikárra edzett izom. Nézd meg, milyen Kovalev izomzata [link]
pl 3. kép.
Jelenleg nem tudom, hogy van-e ember a földön, aki akkorát tudna ütni, mint ő.
A videón látható ember, szerintem, kicsit sem menő. Fogta a machetét, és elkezdte vele "vágni" a fát. Le merném fogadni, hogy mondjuk küzdeni nem tud vele. A maszk pedig nevetséges. És annyi ki volt gyúrva, hogy az az én ízlésemnek már sok.
Én azt mondom, ne rakj ki ilyen képet, maximum április elején egy vicces szöveggel.
15/L
Izom és izom közt talán nincs különbség,de állóképesség közt van.
Hosszú munkaidős pakolómunkát végzek ,és rendszeresen tapasztalom hogy a kétajtós szekrények már a 3. órában vért izzadnak és hisztiznek hogy "még hátra van 7 óra?"
Miközben én a mezei 73 kilómmal minden gond nélkül,talán kicsit megizzadva pakolom a 30-40 kilós csomagokat ugyanennyi ideig.
De nézz csak meg régi képeket a paraszti világból,hogy faluhelyen a kemény munkát végző favágó,földművelő emberek hogy néztek ki,akiknek valóban nagy volt az állóképességük.
Nem ilyen agyon fehérjeporozott,szteroidozott,vegytiszta növekedési hormont izzadó monstrumok voltak.
15!
Minek küzdeni vele? Nem elég a fegyver, nem elég a vér? Én még emlékszem a ruandai tudósításokra. Vérfagyasztóak voltak. De te akkor még meg sem születtél.
De bizonyára ő is csak egy fehérjeporos vegyi csávó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!