Mit lehet tenni a tanulás halogatása ellen, hogy tudnám motiválni magam? 15/F
Folyton addig halogatom a tanulást amíg lehet, és a végén nem tudok rendesen megtanulni semmit.
Ha pl. az iskolába vagyok, és elhalasztanak egy dogát, na mondom király, úgyse tanultam rá, akkor a következő órára megtanulom rendesen, persze az esetek 99%-ában semmi nem lesz belőle.
Egyszerűen nem bírok leülni tanulni, elkezdek tanulni, pár percen belül már minden más eszembe van, hogy mit lehetne csinálni tanulás helyett még.
Egyszerűen nincs elég kitartásom leülni tanulni, de közben meg tudom, hogy apám is pont ilyen volt anno, nem is vitte sokra..:/
Mit tudnék tenni, hogy ne halogassam a tanulást?
Ennek mi értelme volt hogy kétszer írtál le mindent?
Amúgy ennyi. Órán odafigyelsz, már megy. Találd ki melyik tantárgyakra kell rágyúrnod, melyik érdekel, és azokra koncentrálj. Amelyik érdekel azt könnyebben tanulod.
Hát igen mert aki 100 éve nem tanult az kapált és lócitromot lapátolt.
De aki ma nem tanul az Trónok harcát néz, Facebook-ozik és gamel.
Magadba nézel, koponyádon belül megkeresed józan eszed és rájösz, a mostani lustaságod egész életedre negatív hatással lesz!
Nem muszáj tanulnod, közmunkásra mindig szükség lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!