Holgyek orultok ennek a hirnek? Kort es testalkstot irjatok ki legyszives.
Az a baj, hogy van különbség az erős testalkatú és az elhízott férfi közt, és mind a kettő mackósnak nevezi magát (ugyanúgy, ahogy a teltebb meg a kövér nő is azt mondja magára, hogy molett). A cikkben látható férfiak ápoltak és jól néznek ki, ha egy ilyen alkatú férfinak az egyénisége bejön, akkor járnék vele annak ellenére is, hogy egyébként a vékonyak tetszenek. De van olyan elhízott pasi, aki nem jönne be akkor se, ha jó fej.
38/N
"Dupla lenyomással? pl én kézírásban nem szoktam hibázni, de a gépelésnél rendszeresen."
Igen, nyilván pont annál a szónál és azt a betűt üti le "véletlenül" kétszer, amit - sajnos - igen sokan alapból rosszul tudnak/írnak.
Persze. :D
Ez nem hír. A hír az tényeken alapszik, ott van történés. Ez max. tendencia.
Amúgy nekem ez szimpatikus, mert alapvetően az ilyen testalkatú férfiak a zsánereim (lehet, azért, mert én is molett vagyok nőként), és egyik sincs kórosan elhízva, ápoltak, kedvesnek tűnnek. Az meg sztem plusz, hogy már a férfiak között is alkalmaznak "plus size" modelleket... semmivel sem kevésbé professzionális hatásúak ezek a képek (pl. az utolsó kettő, ha már modellképekről beszélünk), mintha megint az ügyeletes Calvin Klein modellről vagy vékonyka kisfiús modell lenne rajta.
Elég gyatra, bodyshmer írás.
Egyébként abszolút támogatom a divat sokféleségét, pl h&m új kampányvideója is csodoa lett.
Amúgy kerekded 18 éves lány vagyok, divatot tanulok:)
Őszintén szólva eddig észre sem vettem, h a modell férfiak vékonyak, vhogy sosem érdekelt a divatbemutatók világa. Viszont a mackós férfiakat tolerálom, ahogyan a hölgyeket is, viszont mint partnert nem tudnák elképzelni magam mellé mackós férfit és a párom is inkább vékony kategória. Nem undorból elképzelhetetlen számomra, hanem mert nagyon szeretek sportolni a párommal és egy mackós férfi nem bírna annyit és úgy futni mint egy edzettebb.
24 éves, vékony nő (pár éve még erősen túlsúlyos voltam)
Nekem nem tetszenek ezek a férfiak. :) A férjem is átlagos, nekem az tetszik. :)
23/N/vékony
Örülök neki, de nem annak, hogy remélhetőleg több féle testalkat hódít majd a kifutón, hanem annak, hogy több féle ember,nem csak az 50kg-os, fehér, felnyírt hajú férfiak és 40kg-os, fehér, hosszú hajú nők. Pl. szívesen fogadnék egy fekete, átlagos testalkatú, raszta hajú férfit vagy egy rövid hajú, molett albínó nőt. Hisz egy ruha is teljesen másképp áll a különböző típusú embereken. Tetszene egy kicsit nagyobb változatosság.😊
Izmos 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!