Holgyek orultok ennek a hirnek? Kort es testalkstot irjatok ki legyszives.
A hír nem igazán érdekel. De én személy szerint mindig is odavoltam a mackós típusú férfiakért.
A párom is mackós..
24/N
A kifutók baromi nem érdekelnek, viszont a férfiakban egyrészt nekem fontos, hogy tudjanak helyesen írni (te nem tudsz, szóval ez már bukta, bocsi), másrészt meg én inkább a vékonyabb testalkatot kedvelem.
31/N
Szeretem a mackós pasikat, jó hozzájuk bújni. :)
A barátom is mackós alkatú. Én vékony vagyok, de nem csontsovány.
21/L
Túlsúlyos, 30+ nő vagyok.
A cikkről is az a véleményem, hogy sikerült átesni a ló túloldalára. A túlsúlyos testalkatot nem sztárolni kell, csupán elfogadni: pl. munkahely keresésnél ne jelentsen hátrányt, ne legyen ellenséges a társadalom azzal, akin van felesleg, és a többi.
Ez a trend legalább olyan marhaság, mint az, mikor 33 kilós csontvázak vonszolják magukat végig a kifutón, és már csak heroin tartja bennük a lelket.
De ettől a túlsúly még nem lesz egészséges, ne legyen követendő példa, az hogy szép van nem szép, pedig egyéni ízlés kérdése.
Igenis az egészséges testalkatot kell előtérbe helyezni: normális súly, kellő mértékű izom, bárki számára megvalósítható, és tényleg követendő példa.
Akárki akármit mond, igenis az ilyen előre legyártott szépségideálok határozzák meg évszázadok óta, hogy a közízlés mit tart szépnek.
Tehát nem azzal van a baj, hogy a plus size ruhákat mackós pasik mutatják be, vagy hogy telt nők!! És nem az a baj, hogy egy-egy fotósorozattal megmutatják, hogy ez is lehet szép, vonzó és ízléses!
De én már lassan kiütést kapok attól, mikor megy ez az agymosás, hogy CSAK a telt (hájas, kövér) nő a szép, a többi csontváz.
Most már a pasiknál is kezdik?!
Mondjuk az biztos, hogy könnyebb követni ezt a trendet, mint a 33 kilót elérni. :/
"Amugy mibol gondolod,hogy a kerdezo tulsulyos lenne?"
1. Nem mondtam, hogy te az vagy, a cikkre reagáltam.
2. A "minél" szót hogyan lehet a telefon hibájából két n-vel "félregépelni"??
"A "minél" szót hogyan lehet a telefon hibájából két n-vel "félregépelni"??"
Dupla lenyomással? pl én kézírásban nem szoktam hibázni, de a gépelésnél rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!